Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen gyermekvállalási döntés tönkreteheti a házasságot ha mindegyik fél egyetért vele?
erre VAN ELÉRHETŐ orvosi módszer ma Magyarországon!
nem kell lefeküdni harmadik személlyel!
behelyezik a spermát a nőbe.
ennyi.
Jaja, ha a lombikot is próbálták, akkor miért nem lehet ezt is kórházi körülmények közt véghezvinni?
Ráadásul a másik pasi sosem lehet biztos benne,h nem húzzák csőbe, mert a bíróságon csak a DNS teszt a döntő.
Apuka megunja a gyerekezést, elválik aztán kéri szépen a tesztet és kiderül nem az övé, anyuka meg bepereli a biológiai apát tartásért stb...
Viszont ha a hivatalos úton járnak el, akkor senkit se érhet meglepetés.
Szerintem ez nagyon rossz ötlet. Szinte biztos, hogy hosszú távon tönkre teszik ezzel a házasságukat. Ráadásul az a veszély is benne van, hogy a 3. fél bármikor apasági pert indíthat és magáénak követelheti a gyereket.
Én ilyen helyzetben inszeminációt választanék anonim donor spermával. Az az eljárás egyáltalán nem megterhelő. Ha a nő rendben van, akkor alig kellemetkenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati vizsgálat.
Megviselheti. Az apa fejében mindig ott lesz hátul, hogy "de nem az én gyermekem", a nőében pedig "de mi van, ha nem úgy szereti, mintha a sajátja lenne".
És érdemes az első válaszolót figyelembe venni!!!
Kérdező, egyéne válogatja... én férfiként egy ilyen helyzetben hasonlót preferálnék, pont tegnap írtam be egy házasságos kérdéshez, ide:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
(a 48. válasz)
A "mi lesz ha mégis meggondolom magam később"-re egyszerű a megoldás, kell a közjegyzőnél letétbe helyezni egy papírt, amiben kijelentem, hogy tudok róla, hogy genetikailag más az apa, ez esetben az irat keltétől számított 1 év jogvesztő, a közjegyzői okiratot meg minden bíróság vita nélkül elfogadja, ennyi.
De nyilván van olyan férfi is, akinek ez nem pálya.
Cinkes... és ha fél évig a harmadikkal se jön össze?
Nálunk más volt a helyzet, és örökbefogadással oldottuk meg.
Tök jó dolog. :D
Ha a nőnek lehet gyereke, akkor nem ertem mire fel a lombik..
????
Inszeminációval termekenyítik meg ebben az esetben..
Igen, tönkre mehet a kapcsolat.. Msot meg könnyebben mondja azt, hog oké a ferj.. De a nő le fog feküdni vaalkivel, test a testhez...stb..az akivel, annak pedig lehet követelése, plusz( hiaba egyeztek meg) plusz a tudat, hogy a szerelméhez ért valaki más is űgy utóbb okozhat gondot.
Más előtte nyilatkozni erről.
9. Vagyok..
Azt hiszem leesett a lombika ferjjel közösen volt..
Az inszeminációt ebben az esetben spermadonorrak csinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!