Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ünnepeltem a születésnapomat....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ünnepeltem a születésnapomat. Párom az helyett, hogy velem töltötte volna a délutánt, elment a szüleihez kocsit csinálni. Ti mit tettek volna a helyemben? Szóltok neki, hogy ez így nincs rendben? Esetleg veszekedés? Vagy csendben tűrtetek volna?

Figyelt kérdés

Nem sürgős az autó így nyugodtan ráért volna másnap is csinálni.

Én nem szóltam ért semmit. De nem mindenki ilyen nyugodt természet mint én.

Helyesen tettem, vagy említeni kellett volna neki, hogy ez így nem volt jó?

2015. márc. 17. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos mivel én imádom a szülinapomat ilyen nem fordulhat elő...

Ugyanis előre lefixálom a programot és már egy héttel a szülinapom előtt halálba kergetek mindenkit a "szülinapos hetemmel". Konkrétan mindenkinek az én kedvemben kell járnia azon a héten :D Ez a szabály. Már megszokták.

2015. márc. 18. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Mentem volna vele.
2015. ápr. 11. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!