Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg olyan nagy kérés ez?
1 éve visszaköltöztünk, de nem a házba, mert nem tudtuk milyen állapotban van
Eddig olvastam. Mi lett volna, ha megnézitek??? Anélkül, hogy megnéztétek volna, elmentetek egy átmeneti otthonba??? Teljesen logikus, okos döntés volt...
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy vajon mi tartott vissza tőle, hogy megnézzétek. A másik meg, és ezt biztosan sose fogom megérteni, vajon mi játszódik le azokban akik kényelmesen, teljesen gondtalanul eléldegélnének 1 vagy 2 gyerekkel, lehetne megtakarításuk is, stb, de inkább addig szülnek, hogy éppen csak kitartsanak hó végéig... Ez mire jó, meg kinek jó ez? Mert a gyerekeknek nem az biztos...
Na mindegy, nyilván nem ez a kérdés. Kérdező, esetleg nem volt biztosítva a lakás? Amit még tehettek, hogy eladjátok pár értékesebb holmitokat.
Ahol dolgozom, elég nagy cég.
Max.80ezer lehet a fizetéselôleg.
Tudsz konkrétumot,hogy egyáltalán kaphat-e?
Megkérdezhetem hol laktok? Durva,hogy kb. szétszedték a házat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!