Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy kérés lenne ez?
Hát a pasi helyében el se vennélek ha így beszélsz a gyerekemről... ezzel keudet aztán makd jön h vsak havonta 1 napot jöjjön és így tovább... hamar leszel te is egyedül a gyerekkel...
Mondjuk azt se értem minek itt kérdezed ha ez a párodnak most megfelel.
Az előrelátás jó dolog.
Te viszont olyan dolgokon rágódsz,aminek egyelőre nincs jelentősége.Szerintem ne mondj előre nemet olyasmire,amiről nem tudod,hogy egyáltalán szükség lesz e valaha is.Ha eljön az ideje,ráérsz átgondolni,hogy valamit tudsz e vállalni és ha igen,milyen áron.
Lehet,hogy nem úgy fogalmaznék,hogy hárpia vagy,de nekem nem tűnsz olyan embernek,aki képes kompromisszumot kötni.Ez alapvető probléma lehet egy kapcsolatban.
Olyasmi elől zárkózol el,amire talán soha nem is kerül majd sor,de ha mégis,akkor akár jól is alakulhat.
Nekem riasztó lenne a hozzáállásod,ha én lennék a párod.Sajnálom,ha nem ilyen választ vártál.Az élet alakulhat úgy,hogy gyereket az apjának kell felnevelnie,mert az anyával történik valami.Ez benne van a pakliban,de remélhetőleg nem így lesz.Te viszont előre kikötöd,hogy a te nyakadra aztán nem...
Elveszed az esélyét is annak,hogy jó kapcsolatod legyen a leendő férjed gyerekével,ami ha nem is rögtön,de kettőtök kapcsolatára sem lesz jó hatással.
Mindezt ostoba magyarázkodásba csomagolod.Mindenki elfogadja írtad...csak senki nem mondja ,hogy szomorú,hogy így gondolod,mert úgy is sérelmeznéd.Anyukád csak őszinte volt veled.Így látom ezt én,mint kívülálló.Nem akartalak megsérteni semmilyen módon,ez csak egy vélemény.
Ha a vőlegény anyja és a vőlegény nem akadéskoskoiik, mért pont a Te anyukádnak van ezzel baja? Semmi köze hozzá.
Ne rágódj, nem fog végleg odaköltözni hozzátok a gyerek, viszont ha az anyjával történik valami akkor ti fogjátok felnevelni, ez viszont elvárható és ezt neked kell megértened. A más közeg pl. arab? Mert az nagyon más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!