Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az rendben van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rendben van, hogy a feleségem állandóan az én facebook profilomat bújja? Megáll az az érv, hogy a házastársak közőtt nincsenek titkok, vagy erősebb a magánszféra sérthetetlenségéhez fűződős jog?

Figyelt kérdés

2015. márc. 6. 07:46
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Kérdező, ebben biztos vagy? Mármint, "Ez úgy kábé jelzi a magyar társadalom többségének az alapjogokhoz való viszonyát."

Szerintem, itt csak egy nagyon szűk réteg válaszol.

Mint írtad, a párod is tett olyan dolgot, ami........Érdekes, erre egyetlen reakció sincs:))))))Egyértelműen te vagy a rossz és kész:)

Én viszont egyet értek veled. Nem kotorászunk egymás, telójába, kocsijába, zsebébe, táskájába, netes dolgaiba, stb. Nálunk ez alap mind két részről. Hozzá tenném, ha telefonálunk, a másik elvonul és nem halgatózik.:)) Ennyi bizalom, tisztelet nincs, akkor mi van a kapcsolatban?

2015. márc. 8. 18:56
 42/45 A kérdező kommentje:
41-ea, köszönöm a támogató hsz-t. A m. társadalom... hát ez nem igazán a szex témakörébe tartozik, vagyis kicsit offoltam, beismerem. De azok, akik ide írnak, az leképezi magyar népet, ide nem gyárosok meg esztétikaprofesszorok írnak.
2015. márc. 9. 10:01
 43/45 anonim ***** válasza:
De te nem valami privacy jogharcos vagy, hanem áll a pötsöd, és nem akarsz lebukni.
2015. márc. 9. 10:05
 44/45 anonim ***** válasza:

Eljátszottad a bizalmát. Innentől két lehetőséged van.

Vagy rontasz a helyzeten, és elkerülhetetlen lesz a válás. Ebből te csak rosszul jöhetsz ki.

Vagy tűrsz, és visszaszerzed a bizalmát. Ha egyáltalán ez lehetséges.

A lényeg ugyanaz. Vége az önbecsülésednek. Már csak az a kérdés, hogy önként adod fel, vagy megtörnek.

2015. márc. 9. 12:55
 45/45 anonim ***** válasza:

A feleséged állandóan a Facebook profilodat bújja? Ha soha semmi gyanúsat nem talált volna benne, már régen abbahagyta volna! :)

Csinálj egy kamu profilt,használd a fiókodat inkognitó módban,az asszonynak meg hagyd az örömet,had kotorásszon a másikban,megnyugszik,balhék kizárva! Ennyi!

2015. márc. 10. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!