Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az rendben van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rendben van, hogy a feleségem állandóan az én facebook profilomat bújja? Megáll az az érv, hogy a házastársak közőtt nincsenek titkok, vagy erősebb a magánszféra sérthetetlenségéhez fűződős jog?

Figyelt kérdés

2015. márc. 6. 07:46
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
66%

Én meg egyetlen magyar fogalmat mondanék: hűség.

Ha valakit szeretünk, feltétel nélkül hűségesek vagyunk hozzá. Az a legnagyobb baj veled, hogy nem vagy képes belátni, hogy elszúrtad. Előbb magadba kéne nézned, és nem azt keresni, hogy a másikba hol köthetsz bele. Nőj fel végre!

2015. márc. 6. 11:13
 32/45 anonim ***** válasza:
58%

Annyira jó, hogy azt feszegeted mihez van jogod és neki mihez van joga...

elvárod tőle a tisztességes magatartást, hogy nem kutat utánad, ugyanakkor te nem adsz neki tiszteletet és megcsalod. NEked jogaid vannak, neki meg csak kuss...

2015. márc. 6. 12:05
 33/45 anonim ***** válasza:
48%
Aha..tehát már volt pár levelezgetésed másokkal, érzelemmel tarkítva, de valamilyen oknál fogva tettlegesség nem történt. Akkor miért csodálkozol, hogy a párod bizalmatlan ? Egyébként én magamat ismerve, ha az én párom csinált volna ilyet, és utána nem tudnék benne megbízni, akkor kilépnék a kapcsolatból. Nem akarnék megbolondulni és idáig jutni, hogy állandóan ellenőrizgessem a párom, és az legyen a hobbim, hogy az e-mailjeit olvasgatom... no meg a másik félnek sem jó ez. Miért vagytok együtt egyáltalán???
2015. márc. 6. 12:31
 34/45 anonim ***** válasza:
27%
A Facebook mint privátszféra? Ezt senki nem gondolhatja komolyan!A táskád,a zsebed,a fürdőszoba ha bent vagy,az alsóneműd ilyesmi--az igen,de hogy a Facebook? Röhej!
2015. márc. 6. 13:15
 35/45 piroska és a farkas ***** válasza:
67%
Hát csak a kérdést olvstam el, de ne haragudj... neked a facebook a magánszférád? Még ha egy kamasz írta volna ki, bakker, azt mondanám, rendben van. nekem van facebook profilom, a férjemnek nincs, ha kedve van nézelődni, h melyik ismerősünnkel mi van, akkor belép. Ennyi. Nincs előtte titkom, ettől függetlenül nem érez késztetést arra, h a levelezéseimbe beleolvasson, de mivel a férjem, és szeretem, egyébként sem találna semmit, amit ne tudnék tiszta lelkiismerettel vállalni előtte.
2015. márc. 6. 14:28
 36/45 anonim ***** válasza:
35%
Most leírok egy marha egyszerű dolgot, amin nincs is mit fejtegetni: Férjem és én is tojunk bele ha a másik látja a face - ünket. Nincs semmi olyan amit a másik ne láthatna. Sokszor nézünk egymás mailjébe is ha mondjuk csomagot várunk. A férjem olyan keveset facebookozik, hogy néha észre sem veszi hogy az én híreimet görgeti végig. Minket az ilyen tizenévesként zavart, amikor még komolytalanok voltunk több területen. Megcsalás persze sosem volt. Azért elég nagy gondok vannak ott, ahol egy felnőtt ember privát szférája a facebook. Mondjuk nálunk a privát szféra a sz arást és társait jelenti, nem érezzük szükségét a különcködésnek. :D
2015. márc. 6. 17:40
 37/45 anonim ***** válasza:
19%
Csak ámulok és bámulok ezeken a válaszokon. Fészem nincs, de ha az én párom böngészgetné a méljeimet, zavarnám elfele. Privát beszélgetéseimhez senkinek semmi köze, nem csak a saját magánügyeim vannak kitárgyalva, hanem azoké is, akikkel levelezek. Ők velem osztják meg bizalmasan a dolgaikat, bízva abban, hogy nem adom ki őket, nem a párommal. A párom azonnal értesülni szokott mindenről, amint köze van hozzá, így nem kell keresgélnie. Ha megcsalás után tisztáztátok a dolgaitokat és úgy döntöttetek, hogy folytatjátok, akkor jár a tiszta lap. Ha ellenőrizgetni kell, meg lesekedni, akkor megette a fene az egészet. Mondta már amúgy, hogy mit keres? Hátha tudsz neki segíteni :D
2015. márc. 7. 02:02
 38/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket. Ez úgy kábé jelzi a magyar társadalom többségének az alapjogokhoz való viszonyát.

Na mindegy, sorsoljátok ki, melyikőtök dobja rám az első követ.

2015. márc. 7. 16:08
 39/45 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért: nem a hírfolyamra gondoltam, hanem a privire.
2015. márc. 7. 16:10
 40/45 anonim ***** válasza:

Hát, a férjemnek nincs facebook profilja, mert hülyeségnek tartja, nekem is csak azért van, mert könnyebb fb-on meg skype-on tartani a külföldi ismerősökkel a kapcsolatot, mint telefonon. De épp emiatt én nem bánnám, ha a facebook profilomba belépegetne, mert ott csak a külföldiekkel történő levelezésem van.

Ugyanígy állok az e-mail fiókomhoz is. Nem zavarna, ha belenézne, de nem teszi, ahogy én sem kutakodom az övével, pedig mindketten tudjuk a másik jelszavát. Ugyanez érvényes a mobiltelefonokra is! Nekem eszembe sem jutna, hogy az övében kutakodjak és ő sem nyúlna az enyémhez!

2015. márc. 7. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!