Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rendben van, hogy a feleségem állandóan az én facebook profilomat bújja? Megáll az az érv, hogy a házastársak közőtt nincsenek titkok, vagy erősebb a magánszféra sérthetetlenségéhez fűződős jog?
A megcsalás az megcsalás. Hogy megdugtad-e, vagy csak kézen fogva sétáltatok, esetleg csak egy meghitt, szerelmes beszélgetés volt köztetek, az technikailag mindegy: megcsaltad.
Egy ép kapcsolatban eleve fel sem merül, hogy megcsaljuk azt, akit szeretünk. Eljátszottad a bizalmát, így érthető a hozzáállása.
Viszont én azt mondom, hogy ezek után meg kéne fontolni, hogy tényleg érdemes-e ezt még folytatni. Azzal, hogy megcsaltad, valami összetört. Valami már soha nem lesz az igazi. Ez a valami pedig minden párkapcsolat alapja: a tisztelet és a bizalom.
jelszó csere és megoldva ..
nem csak az FB-n hanem a kapcsolod emailon is
alapban meg ha elszállt a bizalom feléd akkor mit vártál ?
beszélj vele ....
Nekem egyszer véletlenül sikerült.
Nagyon kellemetlen volt, mivel egy olyan emberről tudtam meg dolgokat, akit én csak felületesen ismerek.
Az a probléma a másik facebookjával, hogy nem csak a tulajdonos magánszféráját sérti, hanem azét is, akivel beszél.
Nekem anno az exem feltörte a profilomat.
Egy barátnőmmel eléggé intim és kellemetlen dolgot beszéltünk meg (hüvelygomba), és ott bukott le, hogy szidta a lányt, hogy biztosan egy retkes lotyó.
Ezek után én sem bíztam meg benne. Két hétig szenvedtünk még.
Ha te önszántadból kiraksz valamit nyilvános oldalra, akkor elfogadod a használati feltételeket, miszerint az általad kirakott dolgokat a beállításaidnak megfelelő mértékben láthatják mások. Ha a gyakorin kiírsz valamit akkor elfogadod a feltételeket, miszerint azt a kérdést mindenki láthatja és válaszolhat rá, te pedig töröltetni csak külön kérés esetén tudod.
Nem vonatkozik ez viszont az alapvetően privát dolgokra amikhez te nem adtál hozzáférést, például számítógépen tárolt dokumentumokra és jelszavakra, ettől eltérhetnek egyes helyek szabályzatai amik harmadik félnek kiadhatják az adataidat üzleti célból(természetesen nem jelszavakat és privát képeket, hanem megint csak előre megadott nevet, telefonszámot, címet stb.). Manapság nem nagyon lehet kikerülni az ilyesmit, mert egy szolgáltatás használatához általában ki van kötve bizonyos feltételek elfogadása is, ami nélkül a szolgáltatást nem veheted igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!