Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az rendben van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rendben van, hogy a feleségem állandóan az én facebook profilomat bújja? Megáll az az érv, hogy a házastársak közőtt nincsenek titkok, vagy erősebb a magánszféra sérthetetlenségéhez fűződős jog?

Figyelt kérdés

2015. márc. 6. 07:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
76%
Igen a 20-as válaszolóval egyet értek... azt kellene megnézni miért zavar ez téged?
2015. márc. 6. 08:58
 22/45 anonim ***** válasza:
74%

A megcsalás az megcsalás. Hogy megdugtad-e, vagy csak kézen fogva sétáltatok, esetleg csak egy meghitt, szerelmes beszélgetés volt köztetek, az technikailag mindegy: megcsaltad.

Egy ép kapcsolatban eleve fel sem merül, hogy megcsaljuk azt, akit szeretünk. Eljátszottad a bizalmát, így érthető a hozzáállása.

Viszont én azt mondom, hogy ezek után meg kéne fontolni, hogy tényleg érdemes-e ezt még folytatni. Azzal, hogy megcsaltad, valami összetört. Valami már soha nem lesz az igazi. Ez a valami pedig minden párkapcsolat alapja: a tisztelet és a bizalom.

2015. márc. 6. 09:17
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

jelszó csere és megoldva ..

nem csak az FB-n hanem a kapcsolod emailon is

alapban meg ha elszállt a bizalom feléd akkor mit vártál ?

beszélj vele ....

2015. márc. 6. 09:28
 24/45 anonim ***** válasza:
77%
Annyira utállak most ezért, kérdező, mindenki azt hiszi, aki nem szereti, hogy bebújjanak a segglyukába, annak 20 emberrel van viszonya, nem csak azt, hogy eszméletlenül irritálja, ha a cuccait piszkálják.
2015. márc. 6. 09:30
 25/45 anonim ***** válasza:
89%

Nekem egyszer véletlenül sikerült.

Nagyon kellemetlen volt, mivel egy olyan emberről tudtam meg dolgokat, akit én csak felületesen ismerek.

Az a probléma a másik facebookjával, hogy nem csak a tulajdonos magánszféráját sérti, hanem azét is, akivel beszél.

Nekem anno az exem feltörte a profilomat.

Egy barátnőmmel eléggé intim és kellemetlen dolgot beszéltünk meg (hüvelygomba), és ott bukott le, hogy szidta a lányt, hogy biztosan egy retkes lotyó.

Ezek után én sem bíztam meg benne. Két hétig szenvedtünk még.

2015. márc. 6. 09:36
 26/45 A kérdező kommentje:
Utálj. Egyébként régebben ő is megcsalt engem. De mindegy màr. És én sosem nézek bele az ő profiljàba. Van egy angolszász fogalom: privacy. Nem tudom pontosan lefordítani, kábé olyan, mint nálunk a privátszféra, de kicsit mást jelent, most ezt nem fejtem ki. Vagy ott van a nálunk teljesen figyelmen kívüli adatvédelem. Tök mindegy, h van-e takargatnivalód, megillet a személyes adatok védelme MINDENKIVEL szemben. Most egy botlás miatt gyámság alatt fogok élni életem végéig?
2015. márc. 6. 09:43
 27/45 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem normális dolog. Erősebbnek kéne lennie a magánszféra jognak ebben az esetben.... Nálunk is volt olyan, hogy a férjem belépve maradt a facebookján, de amikor észrevettem (márpedig ezt azonnal észreveszi az ember, mert számomra ismeretlenek posztoltak), akkor rögtön átléptem a sajátomba...
2015. márc. 6. 09:58
 28/45 anonim ***** válasza:
27-es vagyok. Úgy írtam a kommentet, hogy nem olvastam a kérdésen kívül mást.... Látom megcsaltad, valószínűleg azért ennyire bizalmatlan. Ettől függetlenül nem szabadna bújni a profilod, de azt nem gondolod, hogy gerinctelenség amit tettél? Miért nem váltok el akkor?
2015. márc. 6. 10:01
 29/45 anonim ***** válasza:

Ha te önszántadból kiraksz valamit nyilvános oldalra, akkor elfogadod a használati feltételeket, miszerint az általad kirakott dolgokat a beállításaidnak megfelelő mértékben láthatják mások. Ha a gyakorin kiírsz valamit akkor elfogadod a feltételeket, miszerint azt a kérdést mindenki láthatja és válaszolhat rá, te pedig töröltetni csak külön kérés esetén tudod.

Nem vonatkozik ez viszont az alapvetően privát dolgokra amikhez te nem adtál hozzáférést, például számítógépen tárolt dokumentumokra és jelszavakra, ettől eltérhetnek egyes helyek szabályzatai amik harmadik félnek kiadhatják az adataidat üzleti célból(természetesen nem jelszavakat és privát képeket, hanem megint csak előre megadott nevet, telefonszámot, címet stb.). Manapság nem nagyon lehet kikerülni az ilyesmit, mert egy szolgáltatás használatához általában ki van kötve bizonyos feltételek elfogadása is, ami nélkül a szolgáltatást nem veheted igénybe.

2015. márc. 6. 10:12
 30/45 anonim ***** válasza:
40%
Az a baj, hogy a privacy vitát elvesztetted a megcsalással. Így nem úgy tűnik, hogy a magánszférádat félted jogosan, hanem hogy nem tudsz szabadon félredugni.
2015. márc. 6. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!