Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megszületett a gyerekünk, a feleségem nem hajlandó szexelni. Mert ő most már anya! Akkor nekem már nem is lesz feleségem, ennyi volt?
21
Nem veletlenül kérdeztük kismillióan, hogy menniy idős a gyerek.
Azért mert neked nem volt megborulva a hormonháztartásod légy boldog.
Nem mindenki ennyire szerencsés.
Édesanyám a tesóm 3 éves koráig vot beteg, szerencsere nem a libidójára volt hatással, de sok minden másra.
Olyan tünetei boltak, mint a baby blues-osoknak..
Persze ez is extrém eset..
Amig kicsi a gyerek simán megborukhat lelkileg, agyilag ha nm kezelik így is marad, ha kezelik,makkor minden oké lesz.
Barátnőm anyját benn is fogták hőnapokig feküdt a pszichiátrián, már a kórházból sem jöhetett ghaza, élete végéig kezelésre szorul, pedig normál lefolyású szülése volt, mégis kivaltott benne valamit.
Ezeket csak azért írtam le, hogy ne általánosítsunk.
Azert mert nekem így volt, neki úgy volt, egy 3. Félnek lehet 3. Féleképpen.
Sajnos a kérdező lelépett, így nehéz kideríteni, hogy igaz-e a kérdés, ha az, akkor hogy valősan segítsünk.
Mert lehet lett egy ősanya, aki épp tönkreteszi a házasságát, de az is lehet,nhogy van egy segítségreszorulő nő..
Nem tudjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!