Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta megszületett a gyerekünk, a feleségem nem hajlandó szexelni. Mert ő most már anya! Akkor nekem már nem is lesz feleségem, ennyi volt?
10# - Nem mázlim volt,- hanem megfelelően összehúzódott méhszájam. Nem azt írtam,hogy mindenkinek így kell,mert azt mindenki maga érzi,egyébként meg nem csak ez az egy módja van,hogy a kismama kielégítse a párját....
Sokan elfelejtik,hogy a férjnek is pont olyan nagy szüksége van a feleségére,mint a gyereknek az anyjára.
Nem AKAR vagy nem TUD? Ha hullafáradt a gyerek körüli teendők miatt, mert nem tud egyhuzamban két órát aludni, akkor valószínű kilométerekre jár gondolatban a szextől - érthető módon.
Ha neked még lenne erre energiád, akkor szállj be a gyerek körüli teendőkbe. Ez esetben vagy neked is elmegy a kedved a szextől egy időre fáradtság miatt, vagy a nejednek jön meg, mert tehermentesítve lett valamennyire.
9 nem a méhszájnak kell összehúzódni, hanem a nyílt sebnek kell begyőgyulni, amit a méhlepény leválása okozott, az nem győgyul meg 2hét alatt, és bármilyen fertőzést össze leget szedni.
Nem véletlenül6 hét, amíg az aktust javasolják..
Ne hangoztasd azt, hogy felelőtlenek voltatok.
MENNYI IDŐS A GYEREK?
Tudod 15-ös, ilyen kommentelőknek, mint te is vagy, én sem válaszolnék.
Kérdezőnek: Csak a gyerek miatt nem mondom, hogy rúgd ki az asszonykát.
9#-es igen ostoba lehetsz! Minden mutet utan 6 het, ja siman bele lehet halni egy fertozesbe!
De te biztos okosabb vagy az orvosoknal, Akik 6+evekig tanulnak errol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!