Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki teljesen 1000%-ig biztos benne, hogy nem csalták meg a kapcsolataiban, és ő sem csalt meg senkit?
Magamban biztos vagyok teljesen, mert tudom, hogy soha senkit sem csaltam meg.
Hozzámentem életem szerelméhez, jó is volt a házasságunk, gyermekeink is születtek, de a férjemnek ez mégsem volt elég.... 1 évig volt szeretője, és én ebből semmit nem vettem észre. A mai napig nem értem, akkoriban próbáltam utólag keresni a jeleket, az okokat, a miérteket. Próbáltuk megbeszélni, lehet buta vagyok, de még megérteni is próbáltam, hogy neki hiányzott valami.... de soha nem kaptam konkrét magyarázatot. Próbáltuk a házasságunkat megmenteni, de nekem túl mélyek voltak a sebek.
Azóta ő visszament, ahhoz a nőhöz, együtt vannak, de sokat nem beszélünk erről, csak a gyerekekről.
3 évvel ezelőtt, én is azon nők táborát erősítettem volna, akik azt mondják, hogy milyen szerencsések, mert maximálisan megbízhatnak a párjukban, mert az egy csodálatos apa és hűséges férj. De sajnos mára sok mindent másképp látok, és a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy soha ne vegyünk semmit sem biztosnak. De pont ezt az, amit nem tanmesékből fogunk megtanulni, hanem a saját bőrünkön.
Bizni lehet maximalisan, de attol meg nem biztos. Amit eddig lattam eletem soran, mar az eleg... A kapcsolatok Kb. 80%-ban megcsaltak egymast az emberek az ismerettsegi koromben!
Az unokatesom kikezdett a sogornommel, a volt baratnom direkt a nos pasiktol indult be, es velem kikezdett a ferjem legjobb haverja, aki szinten nos! Es meg sorolhatnam estig....
Szoval mindenki csak magaban lehet biztos, olyan nincs, hogy 1000%-, de meg 100% Se!
"igyekeztünk helyrehozni, jobb volt a kapcsolatunk mint előtte, de a bizonytalanság, megmaradt, a bizalom elmúlt, de azóta mindent megtesz értem."
Ordít az ellentmondás. Ne haragudj, de ha oda a bizalom, szerintem nincs mire alapozni a későbbiekben.
Hahh, utolsó, egy "befektetés"ként előadni egy nagy szerelmet? Megéri vagy nem éri?? Na ebből nem kérnék...
De most jöjjön az én sztorim...
Én azt gondolom, soha senki nem lehet abban 100% biztos, hogy nem csalták meg. Ez csak addig 100%, amíg ki nem derül.
Én soha nem csaltam meg senkit. Viszont barátnője vagyok egy nős embernek, már másfél éve. Húsz éve házas, soha nem csalta meg a feleségét, el sem tudta volna képzelni, ő volt a mintaférj. Gondolom, az felesége is azt mondaná, ha kérdeznék, hogy őt ugyan soha nem csalták meg. Álítólag jól élnek, jól megvannak.(voltak) Mégis kialakult köztünk első látásra a vonzalom, mondhatni szerelem volt szinte azonnal. Bár többször megpróbáltam szakítani, nem megy, neki sem és nekem sem. És lehet lepontozni, de én azt gondolom, a pasin múlik, hogy belemegy-e egy ilyenbe, vagy nem. Mert én állhatnék a fejem tetejére is, ha ő azt mondja, sajnálom, nem lehet, feleségem van. Én szabad vagyok, azt tehetem, ami jól esik.
Szóval, semmi sem 100%. Csak max nem tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!