Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat, házasság szinte teljesen szexmentesen?
Ha egyik félnek sincs igénye a szexre, akkor működhet.
Ha az egyik félnek van rá igénye, de a másiknak nincs, akkor nem.
Nehéz helyzet, nagyon nehéz. :-(
Működhet, mert szeretitek egymást. Viszont az önbizalmadnak rosszat tesz. Ha megnéz egy nőt az utcán, előbb-utóbb azt kérdezed magadtól, vajon vele menne neki, vele hajlandó lenne. Persze ezek a gondolatok a fejedben nem azonnal fogalmazódnak meg, hanem évek során, amikor az önbizalmad elkezd a 0hoz konvergálni, és már a falat kaparod a szexhiánytól.
De csapdában vegy, nem tudsz mit tenni, mert szereted. Viszont egyre sűrűsödnek a viták köztetek, mert egy kielégítetlen nő nem tud olyan sugárzó és kiegyensúlyozott lenni, mint kéne. Akkor sem, ha a párod imád téged.
Csapdahelyzetnek érzem..
Igen, a nőiségemet már alig tudom megélni és sokszor van bennem feszültség vele szemben.
Másrészt ilyen boldog (ezt leszámítva) senkivel nem voltam.
A teljesen azt jelenti, hogy ha én nem közeledem, akkor biztos nincs semmi, a próbálkozásaim 90%-át elutasítja. Volt majdnem félév szexmentes időszakunk is.
Köszönöm a válaszaitokat!
Nem normalis fiatal ferfi igy viselkesik
Szerintem ITT Adam es bela helyzet van csak nem meri bevallani mqganak sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!