Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves vagyok, a férjemmel teljesen elhidegültünk egymástól, mit tegyek?
Szerintem valami zavar lehet a férjed fejében. Hogy gondolja, hogy lesznek még gyerekeitek, meg minden rendben van, ha egyszer tojik a fejetekre, már bocsánat.
Ahogy így leírod tipikusan az lesz, hogy ha bejelented, hogy válni akarsz, néz rád nagy bociszemekkel és nem érti, hogy miért akarsz válni, hiszen minden OK. Szerinte.
Ha tényleg próbáltál már vele beszélni többször is esetleg meg lehetne próbálni a gyereket összepakolni és pár napra elköltözni, gondolkodás címszóval, hátha tapasztalsz majd valami változást, bár lehet csak ideiglenesen. De ha nem lesz változás, ne éld így le az életedet.
Mint írtam beszéltem vele sokszor,de semmi változás.
Mindig azt mondja,hogy sokat dolgozik,meg fáradt a szexhez meg majd többet törődik,az megy is 3 napig vagy max egy hétig aztán megint ugyanaz.
Nem lehet, hogy potencia zavarai vannak? Csak azért kérdezem, mert nálunk is ez volt, de olyan szintre jutottam, hogy szóltam, akkor másnap beadom a válópert, mert ez így nem élet. Akkor leült velem, és elmondta, hogy vagy nincs vágya, vagy van, de kb 5-10 perc.
Éreztem én, hogy nem okés valami, de egy nőre gondoltam, és hogy nem akarja elmondani. Kiderült, hogy nem, csak szégyelte ezt az oldalát a dolognak. Végül elkisértem pszichológushoz és egy urológushoz.
Ezek szerint a szexet igényli, csak nem veled. Hiába vagy jó nő, valószínűleg unalmas neki veled szexelni. Meg úgy egyáltalán a családosdi. Gyerekes és fogalma sincs, mit veszíthet.
Hagyd ott egy időre, vagy költözzön haza a szüleihez, hátha észhez tér. Ha nem, akkor nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!