Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem reagálja túl? Ti mit gondoltok?
ha az a szenvedélyem akkor 100 ló sem tudna visszatartani nem h egy pasi !
ezért sem szabad az álmokat egy pasi miatt elfelejteni
én tuti megmondanám h bocsi de felkértek én meg szeretem csinálni így megyek és dolgozom
és ez a gyereknek is jó lesz
ha nem tetszik neki akkor így járt
de ez az én szenvedélyem és nem fogom feladni holmi hülyesége és féltékenysége miatt !
Nem olvastam el a válaszokat még, bocsánat, ha valaki írta már.
Egyszer már feladtad érte a karrieredet. Most arra kér, hogy a hobbidat is add fel. Véletlen ez a kettő ugyanaz- neki köszönhetően, hiszen ha nem kéri, akkor tánctanár vagy a mai napig.
Én elfogadnám a helyedben az állást. Egyszer már kedveztél neki. Most nyeljen ő. Kompromisszum. erről szól a házasság. És innentől az ő döntése, hogy hogyan kezeli.
Megértem a kétségeidet is, ha olyan a férjed, akkor a morgása, negativitása tönkreteheti az örömödet. Reméljük, hogy idővel megbékél.
"Nem fejlődni nem engedtem. Ha arról van szó,hogy fontos,hogy menjen hát menjen. De csak azért mentek volna,mert szeretne új terepeket is kipróbálni"
Azt ugye tudod, hogy a fejlődés egyetlen útja az új kihívás? Hova fejlődjön, ha mindig ugyanazt csinálja?
Zsák a foltját.
Te nem engeded oktatni ő nem enged táncolni.
Tényleg így jó nektek?
Gyereketeknek egy ilyen "őszinte" családi mintát szeretnétek átadni?
Miért zavart amikor a párod kint volt?
Szintèn tàncolok, szintèn 10ève vagyunk együtt, nekünk 1 èves lesz a fiunk pàr hèt mulva, szintèn külföldre jàr a fèrjem, csak nem munkàból hanem hobbiból.
Nàlunk ez nem gond, ha az lett volna nem szülök, nem hàzasodunk össze,nem maradunk együtt. A csalàd akkor működik ha elfogadjum egymàst hobbival, munkàval, szokàsaokkal együtt. Szerintem nem igazi kapcsolat az ahol a màsikat meg akarod vàltoztatni, formàlni a sajàt ízlèsed szereint, nàlatok pedig ez oda vissza megy. Nem is èrtem hogy bírjàtok. Èn most kezdek újra dolgozni, versenyre felkèszülni. A fèrjem a gyerek mellett is 2 hetente külföldön tölti a hètvègèt, addig volt itthon mèg korhàzban voltunk. Nem tartotam vissza sőt èn zavarta mert neki ez kell hogy teljesnek èrezze magàt, nekem pedig egy boldog apa,fèrj kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!