Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a papucsférj?
Mi 12 éve vagyunk együtt a férjemmel. A mai napig kedves, érzelmes, segítőkész, nagyon-nagyon szeretem. Ha kell, kiveszi a részét a házimunkából, teljes értékű apuka, de határozott véleménye van a dolgokról, nem lehet a feje fölött dönteni. Időről-időre eljár a barátaival moziba, koncertre.
Egy közös ismerősünk carba sem veszi az asszonyt, elvből nem mosogat el, nem segít, mert ő a pénzkereső. Szerinte a gyerek körüli feladatok kizárólag a nő feladatai. A múltkor lepapucsozta a férjemet, mert éppen akkor jött át, amikor tisztába tette a fiunkat, amíg én orvosnál voltam.
Érdekelne, hogy szerintetek mi a határvonal papucs és nem papucs között.
A férjed normális,az enyém is ilyen!:)
Az ismerőseid meg idióták,és irigyek.
De amúgy sz*ard le ki mit gondol! :)
Persze, hogy lecarom. Az ilyen emberek szerint mindenki papucs, aki nem sört vedelve üldögél a kanapén, miközben az asszony kiszolgálja.
Csak kíváncsi voltam, nektek mit takar a papucs szó:-)
Még egy kérdés:
Ki az ördög pontozgat lefelé? Nekem a válaszok alapján úgy tűnt, mindenki hasonló véleményen van.
Szóval nyugodtan írjon az is, aki másként gondolja, ne csak a piros kezeket nyomkodja!
Az infók alapján ti egy normális, egészséges párkapcsolatban és boldog családban éltek. Eljártok együtt és külön is bulizni, közösen döntötök, és megosztjátok a feladatokat.
Aki szerint ez nem helyénvaló, az oda menjen a véleményével együtt, ahova gondolom.
(Mellesleg amikor te nem voltál otthon, és férjed pelust cserélt, akkor a haver szerint mit kellett volna csinálni? hagyni a carban ülni a gyereket üvöltve, amíg anyu haza nem ér? Vagy kilógatni az ablakon, hogy ne legyen szaga? Esetleg áthívni az anyóst, hogy cserélje le? Vagy mégis mit?????)
Sok idő volt, mire megtanultam, hogy attól még, mert valaki mond valamit, az nem lesz automatikusan igaz:D
Szerencsére az én férjem is olyan típus, mint a tiéd. Mi egymás között szoktunk is viccelődni ezzel. Amúgymeg ha ezeknek a férfiaknak a papucsférj azt jelenti, hogy nem lenézi, hanem tiszteli a párját, egynegrangú partnerként kezeli, és úgy bánik vele, ahogy vele is szeretné, hogy bánjanak, akkor igen, papaucs:D De az én szótáramban az is biztos, hogy ezek a szépen kommentelő férfiak, nem a "férfi, akit férjnek akarok" kategória alatt találhatóak meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!