Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlenul elegem lett a ferjembol. Mit tennetek?
Lehet, hogy depresszió. Lehet, hogy férfiúi hiszti. De amikor az én exem otthon ült egész nap, és arra se volt képes, hogy a tálcát, amiről láttam (még otthon voltam), hogy reggelizet kivigye a konyhába, és ott volt a kanapén a kib*szott kalapács mellett, ami akkor már három napja elő volt készítve, hogy ő most aztán nagyon felrak valami a falra, el ne tegyem, akkor biza kicsaptam a harmadik világháborút. Ritka türelmes ember vagyok, de ott nagyon elszállt az agyam. Nem ajnároztam a lelki világát, meg simogattam a buksiját. Ha háromszori megbeszélés és megállapodás után se volt hajlandó azt tenni, amit megbeszéltünk, akkor nincs miről beszélni.
Hívd át az ismerősöket. Az anyját is, de olyankor, amikor te munkából mész haza, és meséld el, hogy jaj, mennyit pakoltál reggel, csillog-villog a lakás, úgy örülsz, hogy jönnek... és keseredj neki nagyon, amikor látod, mi van, amikor belépsz a lakásba jöhet az "ó, már megint" sóhaj, és bocsánatkérő mosoly.
Küldd rá a gyerekeket. Ha rád nem hallgat, talán rájuk fog. Ha meg nem, akkor ne te vidd el a balhét, meg tartsd a hátad, hogy jaj, apa fáradt. Lókukit! Majd apa felelősséget vállal.
Pakolj be minden szennyest, amit hagyott az ágyba, te meg költözz a kanapéra/gyerekszobába. Rendszeresen. Fogod a szennyest, a mosatlant, a dzsuvát és szépen megágyazol neki. Minden egyes nap, amíg észhez nem tér.
A depresszió gyenge jellemre vall. Mindenkinek lehetnek rossz napjai, sőt, rossz hete, vagy hónapja, vagy akár éve is. De ha valaki ennyire elhagyja magát és a kötelezettségeit, hogy már a gyerekei se érdeklik, akkor én se fogom sajnálni.
Ha a megbeszéléssel nem ment, akkor majd megy háborúval.
Az en ferjem sem dolgozik egyelore (habar ugy nez ki h megis kapott ma munkat de meg nem szaz szazalek) es alapbol depresszios. Nem csinal kupit, bedobja a szennyest a mosogepbe, szoval elvan a haz korul pedig nem egy rendmanias.
Szoval lehet, hogy a te ferjed azert csinalja ezt mert tudja h te majd ugyis kitakaritasz. A ferjem pontosan tudja, h en nem fogok takaritani ezert inkabb megcsinalja:-))Lehet hogyha te sem pakolnal utana egy ido utan megelegelne:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!