Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlenul elegem lett a ferjembol. Mit tennetek?
Figyelt kérdés
3 honapja munkanelkuli, tudom, hogy ez nagyon rossz es nagyon nyomaszto, de (lekopogom), nincs gondunk a megelhetesre. Munknelkuliseg ide vagy oda, teljesen kiborit, az amit az utobbi idoben muvel. Mint egy hisztis, lazado kamasz, komolyan olyan. Van 2 gyerekunk, az egyik ovis, a masik alsos az iskolaban. Felajanlotta, hogy par napot pihen, aztan mivel nem kell kulfoldre utazgatnia, es korabban elindulnia, mint nekem, ezert o hordja oket oviba es suliba. Ez kb. 1 honapja abbamradt, mert reggelente nem lehet kirazni az agybol. Duzzog, puffog, morog regelente. A munkakereses napi 1-2 orat vett igenybe igy megbeszeltuk, hogy besegit a haztartsba. Kb. 2 hetig ment is a dolog, aztan abbamardt, mert jaj o faradt(hogy miben farad el sejtelmem sincs) jolvan az ugy, nem kell kitakaritani stb. Olyan iszonyat kupit tud csinalni itthon egy nap alatt, hogy gyerekek peldat vehetnenek rola. A szennyest szedobalja a furdoben, a szekrenyben a vasalt ruhakat szetturja, ha keres valamit, tegnap egy nyamvadt bolognai megfozesehez 3 labast, 1 serpenyot es 4 tanyert hasznalt fel. Uszott a szosz, a viz a padlon, a pulton, sot az ebedlo falan is landolt szosz, amit meg mindig nem ertek hogy hozott ossze. Es az egeszet szepen otthagyta raszaradni a feluletekre. O, aki ferfi letere olyan rem pedans, hogy a legprecizebb tisztasag es rendmanias tanulhatna tole. Ujonnan at se oltozik, gatyaban, poloban fetreng egesz nap, nem borotvalkozik, a napi zuhanyzasokat is hanyagolja, es megsertodik, ha nem szexelek vele. Megelegeltem a szagot, behivtam a furdobe, hogy nezze meg, hogy nem csopog e csap, majd mikor lehajolt, hogy megnezze, bezartam es megmondtam, akkor engedem ki ha alaposan lefurdott. Kopogott, kerlelt, aztan lefurdott. Ezutan leultem vele beszelni. Kerdeztem mi baja, mi banja, higy segthetek? De csak a vallat vonogatja, hogy minden oke. Probaltam vele ereztetni, hogy ezzel az egesz napos negativ, pesszimisata, igenytelen eletmoddal nem leszunk beljebb, a gyerekeknek is hianyzik az aki volt, hianyoljak a tarsasagat, a figyelmet, az alsos fiammal mindig egyutt tanultak, hetvegente szigoru rituale volt a foci, most mit mondjak a gyereknek? Hogy apanak nincs kedve, ereje? Gyakorlatilag nem hajlando hazit irni, mert ugye velem nem jo tanulni, mert velem nem olyan. A kislanyom, akinek az apja a szerelme is sir, hogy apa miert nem jatszik vele, stb. A ferfi imazsat se tori meg a dolog, mert van felretett penze, attol, hogy nem dolgzik, tehat nem az van, hogy en tartanam el. Megegyeztunk, hogy jo, erot vesz magan reggel elviszi a gyerekeket. Erre ma reggel mivan? Hagyjam mar beken, tiszta hulla. Este mire jovok haza? Az egesz haz olyan mint a haborus ovezet. Reggel levertem egy poharat, de kesesben voltunk, ezert megkertem, hogy porszivozza fel. A szilankok ugyanott, de kajalni azert lement, mert a konyha megint uszik a zsirban, dzsuvaban, edenyek szanaszet, a maradek levset a labosbol ette meg a tv elott a dohanyzoasztalrol, amin a forro labas es csodas felpuposodott kerget kepzett. Gyakorlatilag egesz nap fekszik, tevezik, es a koszt generalja. Faradt vagyok, sokat dolgozom, a ket gyerek is teljesen ram maradt. Komolyan mondom, azon gondolkodom, hogy kirakom itthonrol, ha nem szedi ossze magat.
világos, h a munkanélküliség idézte elő a változást. beszélj vele erről őszintén és menjen szakemberhez. ha többedszerre golyózza ki még a lehetőségét is (megbeszélt időpontra nem megy el, stb) akkor finoman éreztetheted, h ha elutasítja a segítséget, akkor elveszítheti a családját.
sok lelki erőt mindkettőtöknek!
2015. febr. 18. 22:01
12/23 anonim válasza:
amúgy még az sem biztos, h (csak) a munkanélküliség a baj. lehet, h az utolsó munkahelyéről való távozásakor volt vmi eddig feldolgozatlan, megalázó szituáció
11.
2015. febr. 18. 22:04
13/23 A kérdező kommentje:
Nem, arrol tudnek. Koszonom a valszokat.
2015. febr. 18. 22:05
14/23 anonim válasza:
Ultimátumot adnék vagy erőt vesz magán és normális emberként viselkedik vagy elmegy pszichologushoz, ha egyiket sem akkor kiraknám nem elég, hogy otthon fetreng még a másik munkáját sem tiszteli, én az ilyet képtelen lennék elviselni.
2015. febr. 18. 22:40
15/23 anonim válasza:
Még ami eszembe jutott nem tudom írták-e, esetleg jó barátját vagy olyan családtagot aki közel áll hozzá áthívnám, persze a kupiba, hátha más felnyitja a szemét.
2015. febr. 18. 22:43
16/23 A kérdező kommentje:
Nem irtak utolso! Es nagyon jo otlet! :)
2015. febr. 18. 23:15
17/23 A kérdező kommentje:
Meg ertitek...nyilvan a gyerek az elso, hiszen nem ertik, mi tortenik, de azert nekem is lennenek igenyeim, es gondolom nektek se lenne ingeretek egy apolatlan, honaljszagu emberrel egyutt lenni.
2015. febr. 18. 23:17
18/23 anonim válasza:
Depresszió-gyanús állapot, ami csak súlyosbodhat. Sürgősen rá kellene vezetni, hogy szaksegítségre van szüksége. Csatlakozom az előző válaszolókhoz: próbálj bevonni a meggyőzésébe olyan embereket (rokont, barátot), akik számítanak neki. Minél nagyobb mértékben, annál jobb. Sok sikert hozzá.
2015. febr. 18. 23:27
19/23 anonim válasza:
Nekem egyvalamin akadt meg a szemem. "Van félretett pénze".
A munkanélküliség sok rosszat kihoz az emberből. De előtte minden rendben volt nálatok? Úgy értem, tényleg családként működtetek? Mert az én értelmezésemben olyan nincs egy családban, főleg ahol gyerekek is vannak, hogy enyém-tiéd. Ha van, akkor mindenkinek, ha nincs, akkor azt is közösen vészeljük át. Azt nem tudom elképzelni, hogy a férjnek/feleségnek külön félretett pénze van. Pénzünk van, függetlenül attól, ki mennyit keres.
Amúgy a férjed nagyon gyorsan került a padlóra, 3 hónap után azért még ezt nem kellene. Nem túl erős jellemű ember, és sokat ront a viselkedésével, hozzáállásával a helyzeten.
2015. febr. 19. 08:42
20/23 A kérdező kommentje:
Nincs en penzem te penzed. Kulon szamlank van, de ha kell, kerunk egymastol es nem szamolunk el egymasnam semmirol. Az o szamlajan van felretett penz, ugy ertem! tehat azon ami az o neven van. Eros, hatarozott jellem volt, hozza se mentem volna kulonben. Lehet ez az egesz csak fefiui hiszti? :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!