Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem felelőtlenség az, ha anyuka?
Néző pont kérdése.kérdés, hogy kinek akarsz inkább megfelelni kivel szemben akarsz "fer" lenni. A férjeddel, a gyermekeddel, vagy önmagaddal szemben?
Neked az volt a fontosabb, hogy a férjeddel szemben "fer" legyél,valakinek az a fontosabb , hogy a gyereke mellett legyen minél többet ebben a korban. Ez utóbbi ráadásul még nem is zárja ki , hogy az anyuka ne lenne "fer" a férjéhez is.Lehet ,hogy mindketten így látják helyesnek. Hogy akkor meg miért sír a csekkek miatt? Hát nem lehet mindenki tökéletes.:)
Ki ezért sír, ki azért sír, van aki azért " sír " mert a másik ember szerinte felelőtlen.:))
nem..
de megérdemli, ha van is hely ahova vsszamehetne..
felelőtlennek nem felelőtlen, csak hülye..
bár akkora nem lehet a baj, ha csak sír, de nem tezs ellene..
szerintem
Kérdező, ez az ő dolguk, ők látják az életüket, te csak külső szemlélő vagy.
Én ismerek olyan nőket, akik anno csak azért maradtak otthon végig 3 évet, mert így kihúzták a válság időszakot, és megmaradt a munkájuk, mire visszatértek, aztán tudok olyanról is, aki 1-2 év után vissza tudott állni dolgozni, meg olyanok is vannak, akik arra panaszkodnak, hogy mennének ők már, csak a gyereket nem tudják hova tenni, mert nincs férőhely a bölcsiben, vagy ahol lenne, azt nem tudják fizetni, nincs segítség családon belül (nagymama, stb.).
Milyenek anyuka munkakörülményei? Kell majd naponta 2*1,5-2 órát utaznia a munkahelyére? Mennyit keresne, ha dolgozna? Apuka munkarendje? Azért elég sok mindent kell mérlegelni egy döntésnél, hogy visszamenjen -e az ember dolgozni.
Mi éppen megvagyunk úgy, hogy gyesen vagyok, ha letelik visszavárnak a munkahelyemre. Hiába keresek majd jól, ha naponta több mint 3-3,5 órám megy majd el tömegközlekedéssel (sajnos elköltözött az irodánk, amíg itthon voltam), 5-ig dolgozom. Esélyem se nagyon lesz, h esténként találkozzak a gyerekekkel. Férjem munkája hektikus, néha időben itthon van, néha átutazza a fél országot, akkor persze nem. Erre nehéz szervezni. Nem véletlen nem rohanok vissza :( (közben persze elkezdtem a közelben állást keresni, de akkor biztosan jóval kevesebbet keresnék mint most. következő mérlegelendő. mi mit ér meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!