Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány kapcsolaton/csalódáson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány kapcsolaton/csalódáson voltál túl, mire megtaláltad azt, akivel összekötötted az életed?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1 komoly kapcsolatom volt, sokat tanultam belőle, amikor vége lett és pár hónappal később összejöttem a férjemmel, akkor minden annyival egyszerűbbnek tűnt, hogy azt éreztem, hogy ezzel az emberrel le tudnám élni az életem. :)
2015. febr. 11. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Összesen 4 rövid, gimnáziumi, nem túl komoly pár hónapos kapcsolaton, ebből egy volt nagy csalódás, illetve egy egyetemi csalódáson, ami nem jött össze. Ez utóbbi pár hónapig elég rossz volt, mert kaptam is konkrét visszautasítást, meg nem is. Azóta már nagyon örülök, hogy nem jött össze, mert nem is szerettem igazán. Ezután találkoztunk a férjemmel. Őt mindenkinél jobban szeretem a mai napig.
2015. febr. 11. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:
És nálad, Kérdező?
2015. febr. 11. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:
en nem az igazival vagyok, annak vege lett....:( Elvagyunk, szeretem, kesz:)
2015. febr. 11. 12:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha a mostani párom az igazi, és azt hiszem, igen :)

Akkor 2 komolytalan gimis szerelem, két együtt élés (több éves) után kötöttem ki mellette.

2015. febr. 11. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Elsőre megtalàltam az èletem pàrjàt. 11 ève vagyunk együtt 3 ève hàzasok ès egy fiunk van ami nem egyszerű terhessègből született, tehàt van mögöttünk hullàmvölgyis rendesen...ès mèg mindig olyan mintha most jöttünk volna össze, nèha csak csodàlkozunk hogy rohan az idő :-)
2015. febr. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!