Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassag utan miert valtozunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassag utan miert valtozunk meg?

Figyelt kérdés

Egyre jobban kezdem erezni a valtozas szelet... Minden rendben van koztunk, de hianyzik az intimitas, hianyzik egy oszinte osszebujas(nem az a felszines, az megvan), hianyoznak a "szerelmes" szavak, oszinte vallomasok... Minden rendben... azaz kajat fozok, takaritok, gyereket nevelek(terhes vagyok, meg van 6 hetem szulesig), mosolyogva, apoltan varom a ferjem haza minden nap, reggel felkelek vele, elinditom a munkaba. Nem veszekedunk soha... de valami hianyzik a kapcsolatunkbol... atolelem, bujnek, romantizalnek en is egy kicsit... s olyan mintha egy kezetlen, erzeketlen faronkot olelgetnek... Itthon eszik,nyomkodja a telefonjat, megkerdezi hogy vagyok... de vagy beteg, vagy faradt... minden alkalommal amikor szabad... olyan unottnak tunik... Hivom setalni, gyereket lepasszoltam nagyszulokhoz hetvegere hogy legyunk egyutt... de csorog az orra a paromnak es "haldoklik" az agyban... s elkuldott mert aludni akar... holnapig fel sem fog ebredni... olyan egyedul erzem magam...

Masnal is kialszik a tuz? olyan szenvedelytelen lett a kapcsolatunk, pedig imadtuk egymst. Mit tegyek?

2015. febr. 7. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%

Tényleg vannak olyanok, akik terhesekre gerjednek, meg olyan aberrűltak is, akik kórosan elhízottakra. Csak kellőképpen beteg elmét kell kifogni, és megoldódik minden terhes nő gondja :D

A témához visszatérve, tényleg nem várhatod el drága kérdező, hogy vonzó legyél számára nagy hassal, meg striákkal meg egy plusz kölyökkel. :) Ha kitörölteted a hozzászólásaimat, ha nem :)

2015. febr. 7. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.Nálunk nincs gyerek,nicsenek striáim mégis ugyanez van...(Ezért azt sem gondolonám,hogy a kérdező csak a tehesség miatt reagálja túl).Nem ezen múlik,hogy min azt viszont sajnos nem tudom :(

Szerintem egyszerűen a férfiak nagy része ilyen,kész p..a meleg málé,ahogy az öregek is modják.

2015. febr. 7. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
#9: nem kell emiatt aggódnod, nem mindenki ilyen felszínes suttyó. Én is terhes vagyok, tőlem nem undorodik a férjem, sőt. Nap mint nap érezteti, hogy tetszem neki, vagyis nem csak mondja. Jön, simogat, puszi, csók, illetve a szex terén se lankadt a kedve, teljesen nyilvánvalóvá teszi, hogy be van indulva rám. És nem aberrált, csak épp tisztában van vele, hogy a terhesség nem egyenlő azzal, hogy valaki csúnya lesz és kövér. Hja, mondjuk nem szedtem fel 25 kilót, ugyanannyiszor mosom a hajam, mint a terhesség előtt, rendszeresen szőrtelenítek, illetve csinosan öltözködöm, nem XXL-es pólókat és macinacit veszek fel. Azért ugyebár az se mindegy, ha valaki nem hagyja el magát terhesen, nem hiszem, hogy undorodna tőle a párja. Ha pusztán a pocak miatt képes undorodni, akkor ott más bajok vannak szerintem.
2015. febr. 7. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Valakinek a tudat is elég, hogy ott egy gyerek.

Egyik ismerősünk pl egyik gyerekénél sem volt hajlandó lefeküdni a feleségével, mert, hogy ott van bent a gyerek. Egyetlen egyszer sem, szegény nő már tök kivolt. De hát mit lehet tenni. Ha nem hajlandó, akkor nem hajlandó és kész.

2015. febr. 7. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, ilyen van. De ez nem egyenlő azzal, hogy dagadtnak és csúnyának látja a férj a terhes feleségét. Mert eddig ugyebár arról volt szó, hogy undorodik tőle, nem vonzódik hozzá. Amikor arról van szó, hogy az apa félti a babát, vagy csak zavarja a tudat, hogy ő is "ott van" szex közben, és emiatt nem szeretne szexelni, az más helyzet.
2015. febr. 7. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Keress egy pár szeretőt !!
2015. febr. 8. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, a kérdező esetében bármelyik lehet.

Engem személy szerint zavarna, hogy ott egy gyerek. De addig már mondjuk el sem jutnék, mert undorodom a terhesektől. Szóval mindenki más. Talán a kérdés alanyát kéne megkérdezni, és akkor megtudnánk a választ.

Egyébként meg gyerekszületéskor a legtöbb pér elhidegül. És ez még csak a terhesség. A következő évek még rosszabbak lesznek. Készülj fel. Nem mondta eddig ezt neked senki? :O

2015. febr. 8. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van valakije?
2015. febr. 9. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!