Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassag utan miert valtozunk meg?
Egyre jobban kezdem erezni a valtozas szelet... Minden rendben van koztunk, de hianyzik az intimitas, hianyzik egy oszinte osszebujas(nem az a felszines, az megvan), hianyoznak a "szerelmes" szavak, oszinte vallomasok... Minden rendben... azaz kajat fozok, takaritok, gyereket nevelek(terhes vagyok, meg van 6 hetem szulesig), mosolyogva, apoltan varom a ferjem haza minden nap, reggel felkelek vele, elinditom a munkaba. Nem veszekedunk soha... de valami hianyzik a kapcsolatunkbol... atolelem, bujnek, romantizalnek en is egy kicsit... s olyan mintha egy kezetlen, erzeketlen faronkot olelgetnek... Itthon eszik,nyomkodja a telefonjat, megkerdezi hogy vagyok... de vagy beteg, vagy faradt... minden alkalommal amikor szabad... olyan unottnak tunik... Hivom setalni, gyereket lepasszoltam nagyszulokhoz hetvegere hogy legyunk egyutt... de csorog az orra a paromnak es "haldoklik" az agyban... s elkuldott mert aludni akar... holnapig fel sem fog ebredni... olyan egyedul erzem magam...
Masnal is kialszik a tuz? olyan szenvedelytelen lett a kapcsolatunk, pedig imadtuk egymst. Mit tegyek?
Tényleg vannak olyanok, akik terhesekre gerjednek, meg olyan aberrűltak is, akik kórosan elhízottakra. Csak kellőképpen beteg elmét kell kifogni, és megoldódik minden terhes nő gondja :D
A témához visszatérve, tényleg nem várhatod el drága kérdező, hogy vonzó legyél számára nagy hassal, meg striákkal meg egy plusz kölyökkel. :) Ha kitörölteted a hozzászólásaimat, ha nem :)
Kedves utolsó.Nálunk nincs gyerek,nicsenek striáim mégis ugyanez van...(Ezért azt sem gondolonám,hogy a kérdező csak a tehesség miatt reagálja túl).Nem ezen múlik,hogy min azt viszont sajnos nem tudom :(
Szerintem egyszerűen a férfiak nagy része ilyen,kész p..a meleg málé,ahogy az öregek is modják.
Valakinek a tudat is elég, hogy ott egy gyerek.
Egyik ismerősünk pl egyik gyerekénél sem volt hajlandó lefeküdni a feleségével, mert, hogy ott van bent a gyerek. Egyetlen egyszer sem, szegény nő már tök kivolt. De hát mit lehet tenni. Ha nem hajlandó, akkor nem hajlandó és kész.
Igen, a kérdező esetében bármelyik lehet.
Engem személy szerint zavarna, hogy ott egy gyerek. De addig már mondjuk el sem jutnék, mert undorodom a terhesektől. Szóval mindenki más. Talán a kérdés alanyát kéne megkérdezni, és akkor megtudnánk a választ.
Egyébként meg gyerekszületéskor a legtöbb pér elhidegül. És ez még csak a terhesség. A következő évek még rosszabbak lesznek. Készülj fel. Nem mondta eddig ezt neked senki? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!