Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érzett már valaki hasonlót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett már valaki hasonlót, akik a párjukkal/házastársukkal élnek, hogy elkezdtek másokhoz vonzódni szexuálisan? Hogyan éltétek ezt meg?

Figyelt kérdés

fiatal nő vagyok (huszonéves) és 2 éve élek együtt a párommal. Van egy közös baráti társaságunk, és egy sráccal úgy érzem hogy vonzódunk egymáshoz. Teljesen megmagyarázhatatlan. Nem történt még semmi közöttünk, és szóba esett semmi ilyesmi. Néha megdicsér hogy csinos vagyok, meg hogy szeret velem beszélgetni, de ennyi. viszont vonzódást érzek iránta. A párommal pedig egyre jobban érzem hogy távolodunk egymástól. Nos az a helyzet hogy hűtlen semmiképpen nem szeretnék lenni. És eddig is őszinte kapcsolatom volt a párommal, nem szeretnék a háta mögött csinálni semmit sem. Ezért azok válaszát várnám, akik már átéltek hasonlót. Kíváncsi vagyok hogy hogyan alakultak a dolgok, illetve az érzelmi háttérre, hogy hogyan élték ezt meg. Tovább távolodtatok egymással? vagy elmúlt a vonzódás és visszatért a szerelem? Férfiak és nők válaszára is kíváncsi vagyok!

Kérem azok válaszoljanak akik tapasztalták ezt a dolgot, ne azok csak ítélkeznek és dobálóznak a hűtlen, hazug, és még csúnyább szavakkal! Tehát segítségre lenne szükségem és személyes tapasztalatokra!

Köszönöm!

2015. febr. 5. 20:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

9es teljesen ezt érzem én is. Csak éppen annyi a különbség hogy én a párommal már egyre inkább azt érzem hogy nem vele szeretném leélni az életem.

Kedves előző, én is skorpió vagy :D

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 9. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!