Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve együtt levő párok, nem érzitek úgy hogy unjátok a másikat, akár szexuálisan, akár máshogy?
Ugyanúgy szeretitek, kívánjátok a másikat?
Kor, nem, és a párkapcsolat idejét is írjátok le:)
Mi 11 éve vagyunk együtt, sok minden megváltozik az idő múlásával, én abban látom a kapcsolatunk működését hogy minden megbeszélünk egymással, a rossz és jó dolgokat is.
Fontos az őszinteség, az igazság néha fáj, de a legrövidebb út az egyenes! A sex fontos szerepet játszik egy kapcsolatban, ha az nem jó akkor a többi dolog sem lesz jó. Beszéljétek meg a problémáitokat, és minden működik.
Dehogy unom,alig várom hogy hazaérjen!
Borzasztóan kívánom most is!
ja unom. még csak 3 év tart (de látom másoknál is van ilyen probléma ilyen rövid idő alatt is)
kb heti 1-re van kedvem, a többi max azért, hogy boldog legyen...
szomorú :(
A probléma sajnos nálunk is fennál :-(
Heti 1 maximum, mert a párom nem igényel többet, visszautasít, mert azt mondja stresszes és fáradt.
Borzasztóan rosszul esik, és már kezdem magamban keresni a hibát.Nem merek kezdeményezni...
Az elején minden rendben volt!
Próbáltam beszélni vele erről, és azt mondja hogy nincs semmi baj , csak a sressz teszi, de valahogy nem tudok már hinni neki :-(
Ja, egyébként ő egy vonzó ffi, és én is egy vonzó nőnek tartom magam :-)
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!