Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éve együtt levő párok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éve együtt levő párok, nem érzitek úgy hogy unjátok a másikat, akár szexuálisan, akár máshogy?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy szeretitek, kívánjátok a másikat?

Kor, nem, és a párkapcsolat idejét is írjátok le:)

2015. febr. 4. 09:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
1%

Én is teszek érte, miből gondolod, hogy nem?

Nem volt ebben semmi nyavajgás.

Kicsit gondolkodj, mielőtt ítélkezel.

Ha nem unnád,akkor nem tennél fel itt ilyen kérdést ennyire egyszerű.Nyilván megfogalmazódott benned,hogy kicsit uncsik vagytok.Ha nem lenne az,akkor nem itt kérdeznél ezen az oldalon.

2015. febr. 4. 09:28
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Ja és az erőltetett feldobás az nem megy,az a probléma nálatok,mint a legtöbb embernél.Ha csak az egyik akarja feldobni,akkor veszett fejsze nyele.
2015. febr. 4. 09:30
 13/29 anonim ***** válasza:

Hát már nem igazán ugyanaz... :/ Én kapálózok, hogy jobb legyen, ő már nem annyira.

23/N 23/F És 3 éve vagyunk együtt

2015. febr. 4. 09:30
 14/29 A kérdező kommentje:

Én nem érzem uncsinak és nem erőltetetten, hanem lazán és megfelelő módon próbálok közeledni, amit fogad is, de nem mindig úgy, ahogy az elfogadható lenne.

A gond ott van, hogy rettentő fiatalok vagyunk és nem értem.

2015. febr. 4. 09:31
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk együtt, igaz, hogy az első évben sokkal gyakoribb volt a szex, tehát heti 5-6 alkalom is, volt, hogy egy nap 2x is, viszont mostanra ez átalakult, és ott tartunk, hogy heti 1-2 alkalom csak. Én igényelném a több együttlétet, beszéltünk is erről, de a vőlegényem amúgy nem igényel többet. Az elején valószínűleg az újdonság varázsa hatott rá, és az,hogy én viszont igényt tartottam rá. Megbeszéltük, van, hogy több az együttlét, van, hogy kevesebb.

Én vagyok a nő, 24 éves, Ő 33.

2015. febr. 4. 09:37
 16/29 anonim ***** válasza:
94%

Mi 25 éve vagyunk együtt, és nem unjuk egymást, söt egyre érdkesebb a akpcsoaltunk.

Szex kb hetente van, de akkor tényleg olyan ruhaletépös, nem langyos, megszokott valami.

56N/57F

2015. febr. 4. 10:04
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

lassan 20 eve vagyunk egyutt, es nyilvan nem olyan a dolog mint amikor 19 evesek voltunk :) Az emberek valtoznak, a kapcsolatok vele valtoznak. nem unjuk egymast ma sem, de nyilvan a langolas az elmult. En speciel mindig tobb alkalomra vagytam, o meg kevesebbre, de mukodik a dolog.

Szerintem ez emberfuggo. a legjobb baratom 2 evvel idosebb nalam, es a mai napig huszoneves csajokat hajkuraszik. Azt mondja ha mar minden pozt kiprobalt egy lannyal, ha mar ismeri minden procikajat, akkor egyszeruen elveszti az erdeklodeset iranta, es ujat keres. nala ez kabe 6 honap :) es van amikor egyszerre tobb csajjal is kavar, sot neha egyszerre kettot visz agyba.

Vannak monogam tipusu emberek, en kifejezetten ilyen vagyok, es vannak akik nem azok. Ennyi az egesz.

39F

2015. febr. 4. 10:06
 18/29 anonim ***** válasza:

Még csak 2 éve vagyunk együtt, és 3 éve ismerjük egymást. Ez azért messze van még az évtizedes kapcsolattól, de ez alatt a 2 év alatt egyáltalán nem untunk bele a kapcsolatba.

F 32

2015. febr. 4. 10:12
 19/29 anonim ***** válasza:

A ferjem a mai napig imad es kivan engem naponta, en viszont nem ot. 5 eve vagyunk egyutt.

33/N, 45/F

2015. febr. 4. 10:15
 20/29 anonim ***** válasza:
Húszon ėve vagyunk együtt.Nem unalmas,mert imádom és nem tudom megúnni.Sajna a sex nem erős oldala,kevesebbet kapok,mint amennyire vágyom.Ami biztos,minkét fėlnek kell evezni ahhoz,hogy élő maradjon a kapcsolat,hiszen mindig vannak szürkébb időszakok,a sok meló,meg az egyéb gondok miatt.
2015. febr. 4. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!