Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen származású férfihoz nem mennél soha feleségül?
Összejöttem egyszer egy fiúval.
Azt mondta, hogy az ő barátnője járjon hosszú szoknyában, lehetőleg bő szoknyában, és persze zárt, lehetőleg garbó nyakú felsőben.
Télen-nyáron. Mert hogy az ő barátnője ne mutogassa magát. Senkinek. Neki se nagyon, ha lehet.
Mondanom sem kell, mi volt a reakcióm.
Olyannal nem tudom elképzelni, akinek a nő nem a társa, egyenjogú partnere, párja. Ha valaki lenéz (bármiért amúgy, de főleg, ha) pusztán a nemem miatt, akkor az kizárt.
Ha valaki a saját akaratát, nézeteit, vagy vallását rám kényszerítené, azt szintén nem tudom tolerálni.
Élni, és élni hagyni.
4
Béna példa..
Ha sertés nem volna sem ehetnék jő rántott karajt, mégsem hazasodik vele az emebr, sőt még az sem biztos, higy tartana
" nem eloiteletes hanem a tapasztalataitok alapján"
szerintem ezt a válaszolók elfelejtették elolvasni.
egyébként az araboknál már nagyon sokan egyre lazábban veszik a vallást. Ők is a 21. században élnek. Én külföldön vagyok, itt is vannak arabok, de ugyanúgy videlkesnek mint a többi amerikai ember. Hiszen a legtöbbjük már itt nőtt fel. És például ha itt bántani mernek egy nőt, akkor az éjszakára már tuti hogy rács mögé viszik a férfit. Szigorúak a törvények ezzel kapcsolatban. Tehát a tapasztalataim alapján nekem nincs bajom az arabokkal.
A zsidókkal viszont sokkal inkább. Belőlük viszont erre felé elég sok van. Egyszerűen figyelmen kivül hagyják az emberek érzéseit. Nem törpődve a szívvel, az őszinteséggel. Legtöbbször a maguk hasznát nézik. Tehát ha nem jómódú családból származol, a zsidó viszont igen, akkor gyakorlatilag nem jöhetsz szóba nála.
ismétlem ezek az én tapasztalataim, biztos vannak olyan arabok akikkel nem tárgyalnék, és biztos vannak jószívű zsidók is.
Egyébként izgalmas megismerni más kultúrákat, vallásokat tehát semmit nem zárok ki az életemből. Érdeklődően közeledek más vallású emberekhez is. Hiszen ugyanolyan emberek vagyunk azért mert más kultúrába születtünk, és más nyelvet tanultunk.
ami számomra fontos, hogy ne akarja rám erőltetni a saját vallását/gondolkozását/kultúráját, és lehetőleg az enyémet se nézzel le.
Arab, indiai, paki, cigány, néger.
Nem rasszizmusból, csak egyszerűen más kultúra, és a többségüknél más a vallás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!