Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apámhoz mentem feleségül?
Az a vicces szituáció áll fent, hogy anyámnak és nekem ugyanaz a problémánk a férjünkkel.
Falun élünk.
Egyik pasi se csinál sok mindent a ház körül. Mindkét háznál a bátyám segít be: a telek hátsó részének rendbentartása.
Bátyámnak támadt az a jó ötlete hogy telepítsünk hátra birkákat, hiszen döbbenetesen igénytelen állatok, elvannak egy kis akolban, megeszik a hullott gyümölcsöket, szépen lerágják a füvet és a birkabogyót sem kell összeszedni.
Nekem amúgyis nagyon sok olyan gyümölcsfám van, amiért nem kár, tehát fosókaszilva, vackor, pogácsaalma.
Ki is nézett egy kistermetű birkafajtát, amit először a saját házánál, aztán a kicsiket továbbadva nálunk és anyáméknál tarthatnank.
Tehát még pénzbe se kerülne. Akolhoz is van faanyag, szemestakarmány és szalma is.
Ami dolgom a birkákkal lenne az az, hogy beinditom a kutat, meg kiszorom a szemet.
De neem.
Kifogások tömkelege zúdul a nyakunkba anyámmal.
Amit összehord ez a két pasas az már vicc.
Hogyan győzhetnénk meg őket?
Azt nem akarom eljátszani, hogy egyik nap mire hazajön, áll az akol, vagy legel a bari.
En sem ertekelnem, ha birkak setalnanak a hazam korul.
Maugy mi a kerdes? Apadhoz nem mehettel hozza, torveny tiltja.
Semmi melójuk nem lenne vele.
Nem a ház körül járkálnanak hanem jó ötven méterre, egy teljesen elszeparált részen.
A férjem meg apám szépen összefogtak, kitalálták hogy fenyvest csinálnak nekem hátra.Addig ment ez a szöveg, míg ki nem jelentettem, hogy ők fogják gondozni. Mert a facsemetéket kapálni kell meg gazolni amíg kicsik.
Nem azon van a hangsúly hogy lusta. Csak a kertimelót hanyagolja.
Így nekem lenne könnyebb, meg anyámnak, de ezek a kedves férfiak húzzák rajta a szájukat.
Amúgy apám elve az, hogy a férfi kerti szerszámain van ülés és kormány. Minden más női. A férjem azért az első részen nyír füvet. Viszont a mi telkünk 1200nm, anyáméké meg 1800körül. Szóval baromi nagy területről van szó. :(
Már ne haragudj de honnan veszed hogy a birkával nem kell foglalkozni? Miért akarod tartani? Húsért? Hány darabot? Egész évre kifutja a takarmány? Nyírni ki fogja? Állatorvost ki fizeti?
Az egy dolog hogy a férjed/apád nem segítene, de szerintem jobban utána kéne járni mielőtt megveszed a birkákat.
"Az apámhoz mentem feleségül?" a cím kicsit megtévesztő a perverz énem már kezdett örülni, "Ami dolgom a birkákkal lenne az az, hogy beinditom a kutat, meg kiszorom a szemet.
De neem" akkor ne csináld ennyi de akár kereshetsz egy másik férjet is vagy el is költözhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!