Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen származású férfihoz nem mennél soha feleségül?
Na, én most "rasszista leszek": nem európaihoz nem mennék hozzá (értsd itt: afrikai, ázsiai, pl. amerikaiakat azért nem sorolom ide, mert az azért mégis csak nagyon hasonló az európai kultúrához) és cigányhoz sem. De egyébként más nemzetiségűhöz sem szívesen, mert nekem fontos az, hogy a gyerekeim is magyar szokások szerint, magyar kultúrkörbe nevelődjenek és bár más európai országokban azért hasonló szokások vannak, mégsem ugyanaz a kettő.
De már nem kell keresni, van párom, aki hogy csatlakozzak az előbbi kommentekhez, falun lakik és paraszti származású. Én a megszokott "paraszt" sztereotípiákból semmit nem tapasztaltam, nem mellesleg én is félig paraszti származású vagyok.
Kínai, japán, de csak azért, mert egyáltalán nem tetszenek ezek a férfiak.
A többi meg egyénfüggő, minden nemzetiségben lehet olyan ember, akivel hasonló az értékrendünk és a világnézetünk. Bár ahogy előttem is írták, nagyobb az esélye ilyennel Európában összefutni.
Magyarral én is vigyáznék, elegem van belőlük. Paraszt? Ha boldog lennék vele, miért ne? Romához sem, volt benne részem...Törökhöz sem!
Alighanem a nyugati országokból választanék,ahol a hűség és szeretet még mond valamit (mert a magyar fiúknál mem igazán....)
Lehet lenullázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!