Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen származású férfihoz nem mennél soha feleségül?
"kedves" hozzámszólók!
Attól, hogy a ti szegényes szótáratokban a "paraszt" egyenlő a bunkóval, az a ti problémátok, az enyémben nem az. Sőt mi több, a nagyszüleim is azok voltak, míg az államosítások során el nem vették mindenüket.
Én legalább nem vagyok rasszista.
Nekem nincsenek olyan előítéleteim, hogy cigányhoz, arabhoz, stb. nem mennék. Hallottam már szomorú történeteket, de magyar családban is. Szóval mindenhol van mindenféle ember.
De azért vannak kizáró tényezők:
- Ha külföldi lenne és a saját országában akarna élni, ami mondjuk nem éppen ideális hely. Pl. ahol harcok vannak, vagy nagyon fejletlen a gazdasága, társadalma., ha nagyon extrém az időjárása.
- És vannak, akik általában nem vonzanak külsőre: távol-keletiek, bennszülöttek, feketék, indiaiak.
Kedves nem rasszista!
Én is paraszti származású vagyok úgyhogy az én szótáramban sem egyenlő a kettő! De amit te írtál az akkor is bunkóság volt!
Olyan volt sarkítva mintha azt írtad volna a parasztok csak a disznósz*rról tudnak beszélni semmi másról
Remélem olyan férjed lesz aki sosem fog beszélni otthon a munkájáról vagy a hobbijáról!
"nem eloiteletes hanem a tapasztalataitok alapján kérdezem."
Nekem ez a tapasztalatom.
Kösz, már férjhez mentem, nem vágyom másik férjre. És igen, szokott beszélni a munkájáról és a hobbijáról is (és most kapaszkodj meg, a kettő egy és ugyanaz), de emellett tudunk beszélgetni MÁSRÓL is!
Ha csak egyetlen származást említenék már "előítéletes"lennék.:) Egy két tapasztalatból levonni végletes következtetést szerintem nem túl szerencsés.
Biztos vagyok abban , hogy minden országban van legalább egy két olyan ember akivel nem okozna nagyobb problémát együtt élni mint pl. egy magyar származású emberrel.
Hűűű! Gratulálok! jó hogy kapaszkodtam! ja nem! az én férjem is imádja a munkáját és akár mondhatnám azt hogy a hobbija is!
Nem is az a lényeg hanem hogy te az alapján ítéltél meg valakit hogy a munkájáról beszél ami történetesen paraszti! Mindegy!
legyél boldog beszélgess a férjeddel! :)
Arab, Török, Görög, Zsidó,
Ezek is csak azert, mert maskepp vannak szocializalva, mint az Europai emberek. Gondolok itt a szelsoseges vallasos beallitottsagra vagy mert a noket altalaban nem veszik semmibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!