Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen származású férfihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen származású férfihoz nem mennél soha feleségül?

Figyelt kérdés
A kérdésem nem eloiteletes hanem a tapasztalataitok alapján kérdezem.
2015. febr. 3. 13:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%
Arabhoz nm mennék hozzá. Mármint olyan arabhoz aki korlátoz. Sőt senkihez nm mennék hozzá aki korlátoz. Le kellene mondjak minden szabadságomról a gördeszkázásról a kosarazásrók. Ezt nm bírnám elviselni akk inkább nm megyek férjhez :))))))
2015. febr. 3. 13:46
 12/38 anonim ***** válasza:
24%

"kedves" hozzámszólók!

Attól, hogy a ti szegényes szótáratokban a "paraszt" egyenlő a bunkóval, az a ti problémátok, az enyémben nem az. Sőt mi több, a nagyszüleim is azok voltak, míg az államosítások során el nem vették mindenüket.

Én legalább nem vagyok rasszista.

2015. febr. 3. 13:46
 13/38 anonim ***** válasza:
68%

Nekem nincsenek olyan előítéleteim, hogy cigányhoz, arabhoz, stb. nem mennék. Hallottam már szomorú történeteket, de magyar családban is. Szóval mindenhol van mindenféle ember.

De azért vannak kizáró tényezők:

- Ha külföldi lenne és a saját országában akarna élni, ami mondjuk nem éppen ideális hely. Pl. ahol harcok vannak, vagy nagyon fejletlen a gazdasága, társadalma., ha nagyon extrém az időjárása.

- És vannak, akik általában nem vonzanak külsőre: távol-keletiek, bennszülöttek, feketék, indiaiak.

2015. febr. 3. 13:50
 14/38 anonim ***** válasza:
95%

Kedves nem rasszista!

Én is paraszti származású vagyok úgyhogy az én szótáramban sem egyenlő a kettő! De amit te írtál az akkor is bunkóság volt!

Olyan volt sarkítva mintha azt írtad volna a parasztok csak a disznósz*rról tudnak beszélni semmi másról

Remélem olyan férjed lesz aki sosem fog beszélni otthon a munkájáról vagy a hobbijáról!

2015. febr. 3. 13:56
 15/38 anonim ***** válasza:
97%
Én szeretem a paraszti származásúakat, általában olyan jólelkű emberek. És tetszik, hogy sok mindenhez értenek, mindent meg tudnak otthon csinálni.
2015. febr. 3. 13:59
 16/38 anonim ***** válasza:
52%

"nem eloiteletes hanem a tapasztalataitok alapján kérdezem."

Nekem ez a tapasztalatom.

Kösz, már férjhez mentem, nem vágyom másik férjre. És igen, szokott beszélni a munkájáról és a hobbijáról is (és most kapaszkodj meg, a kettő egy és ugyanaz), de emellett tudunk beszélgetni MÁSRÓL is!

2015. febr. 3. 14:02
 17/38 anonim ***** válasza:
60%

Ha csak egyetlen származást említenék már "előítéletes"lennék.:) Egy két tapasztalatból levonni végletes következtetést szerintem nem túl szerencsés.

Biztos vagyok abban , hogy minden országban van legalább egy két olyan ember akivel nem okozna nagyobb problémát együtt élni mint pl. egy magyar származású emberrel.

2015. febr. 3. 14:05
 18/38 anonim ***** válasza:
10%
Magyarhoz, némethez, lengyelhez soha!!!!!
2015. febr. 3. 14:06
 19/38 anonim ***** válasza:

Hűűű! Gratulálok! jó hogy kapaszkodtam! ja nem! az én férjem is imádja a munkáját és akár mondhatnám azt hogy a hobbija is!

Nem is az a lényeg hanem hogy te az alapján ítéltél meg valakit hogy a munkájáról beszél ami történetesen paraszti! Mindegy!

legyél boldog beszélgess a férjeddel! :)

2015. febr. 3. 14:16
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Arab, Török, Görög, Zsidó,

Ezek is csak azert, mert maskepp vannak szocializalva, mint az Europai emberek. Gondolok itt a szelsoseges vallasos beallitottsagra vagy mert a noket altalaban nem veszik semmibe...

2015. febr. 3. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!