Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házassági névváltoztatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házassági névváltoztatás után van határidő az iratokra?

Figyelt kérdés

Szóval van valami határidő, ameddig le kell cserélni az iratokat? Vagy meg lehet várni mindnek a lejáratát? Esetleg elég a személyit lecserélni? (Én pl. egyetemistaként házasodom, és a diákigazolványigénylés elég hosszadalmas ügylet, az ideiglenes diák meg egy vicc...) Vagy esetleg lehet használni az előzőt, amíg jön egy új?

Előre is köszönök minden információt.

2015. jan. 30. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát elvileg van határideje, ugyanakkor az én okmányaim közül a taj kártya, bankkártya továbbra sincs cserélve, immár közel a fél éves házassági évfordulónkhoz. :D
2015. jan. 31. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Elvileg 15 nap,

nem, nem kell megvárni a lejártat, sőt..

Addig talán tudsz magyarázkodni.l plusz ha nem jar le, és van amatricád az ellenőrnek nem kell személyi, honann. Tudná, hogy férjezett vagy?

Egyébkent nekem az első eiakom nem qkar megjönni már szeptember őta.. Tenyleg egy vicc az ideiglenes, főleg bkv megron ha kérik, és kinyitok egy méteres papírt..

Nah hagyjuk is..

Ami vicc az adókártya...azt mondják egy év, mir megjön, már nkm kb 2 hőnap alatt kiküldték, meg is lepődtem.

A taj kártyát. Postai űton intéztem, 2 levél felqdásába került, így egyszetű volt, tuti nem vartam volna a teve házban 3 őrat.. Állítolag annyi..

Bankkártyát nem vezsik szigorúan, de a számlat át kell írni a nevedre..

Bemész bejelented 2 új aláírás, szemelyik fénymásolata.. Aztán csókolom... A kátya nekem azőta is régi nevr érkezik..azt mondjak nem szamít.. Azon akar kis pista bt is lehetne, vagy ha köös számla, akkor 2 név.. A lényeg, hogy a bank tudja, hogy szemelyi. Más nev van..

2015. jan. 31. 06:09
 3/6 anonim ***** válasza:
2. Vagyok.. Egyébkent senki nem figyeli a határidőt
2015. jan. 31. 06:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül mindent lecserélni?
2015. jan. 31. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én két éve cseréltem emiatt majdnem mindent. Az okmányirodában azt mondták, hogy a jogosítványt ráér, ha lejár.
2015. jan. 31. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Személyi: 1500

Lakcím: 500

Jogsi: 4000+ ha kell alkalmassági ( 7200)

Adó, taj, bankkártya ingyen

Ha kell forgalmi, törzskönyv 2x 6000

Diák1500

Asszem ennyi

2015. jan. 31. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!