Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nevemet írjam alá esküvő után, ha még nincsenek az igazolványaimon meg a névváltoztatás?
Ez érdekes... Hivataolas 15 nappal legkésőbb el kell kezdeni intézi az iratokat( hivatalosan eg is büntethetnek ha nem teszed, persze igazából senki enm foglalkozik vele)
Szőval nekünk megvolt az esküvőnk szombaton, hétfőre már 1 hónappal morábban kértem időpontot az okmányirodába, reggel hétfőn mentem, kaptam ideiglenes igazvánt, este utaztunk vele külföldre, a jegyeket már az új nevemre kértük előtte.
Sombat délutántől már a férjezett nevemet használtam.
Hiába az irataim még nem követték teljesen, de az anyakönyvi kivonat a kezemben volt, hogy nekem már a férjezett nevem a nevem.
Nekem erről az jutott eszembe, hogy ha elhaygod az irataidat, akkor nem hívnak sehogy?
De, van egy szül. Anyakönyvi kivonatod a születési nevedről, most pedig van egy házassagi anyakönyvi kivonatod az új nevedről is.
Akkó melyiket? A jánykorit, Akkor is ha nem vagyok jány?vagy a hites uramét? Mert a második uram vót az első hites uram. Az első az csak úgy vót. Az első hites urammal nem vagyok megesküdve. A második meg meghót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!