Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látsz valami összefüggést iskolázottság és a megcsalás között?
Semmi összefüggést nem látok.
Amikor OKJ gólyatáborba lógtam be vagy egyetemibe, nagy különbséget nem láttam, fűvel-fával b aszott mindenki.
De munkahelyen ugyan ezt tapasztalom.
Semmi különbség az erkölcsi szintünket otthonról hozzuk semmi köze az iskolázottsághoz.
Anyukámnak csak 8 osztálya van és gyárban dolgozott. Ő mindig rendesen kitartott apu mellett majd a válás után a későbbi párja mellett. Viszont voltak olyanok a gyárban, akik repkedtek egyik partnerről a másikra.
Aztán, amikor elkezdtem dolgozni egy puccos irodában a diplomások meg a főnökeim dettó ugyan ezt csinálták.
Voltak, akik kimaradtak belőle és undorodtak az ilyentől de voltak, akik az irodában meg mások lakásában hetyegtek munkaidő után a férjük vagy az asszony meg otthon ült a kisgyerekkel.
Na ennyi.
Minden embernek megvan a maga erkölcsi mércéje iskolázottságtól függetlenül.
Igen, van összefüggés.
Pl. Minél iskolázottabb egy nő, annál hihetőbben tud hazudni a párjának arról, hogy merre járt.
Ha meg rajtakapják a hitvesi ágyban, akkor meg évekig tud mesélni arról, hogy milyen "megbízhatatlanok" a férfiak, mert pl. az ő férje is azt ígérte, hogy csak este jön majd haza...
Nem látok összefüggést.
Láttam már megcsalást mindenféle hátterű kapcsolatban.
Talán annyi a különbség, hogy aki magasabban képzett, az diszkrétebben csinálja, mert talán több vesztenivalója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!