Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ahol az van, hogy, a férj este tv-t néz, gépezik, a nő viszont főz, tálal, mosogat, mindig egyedül, miért fogadjátok ezt így el?
Azok olyan nők, akik elég gyagyák, szeretnek megalázva lenni. Valószínűleg a férjük nem igazán szereti őket és a nő sem szívből szerelmes a férjbe, hanem inkább valamiféle érdekkapcsolat az egész. Pl. lehet az, hogy a pasi nem talált magának jobb nőt, de azért kell neki valaki állandó nő az ágyba, meg kell neki a hagyomány (a kényelem, kiszolglás az anyja helyett), míg a nőnek...
hát a nőnek meg kell, hogy legyen férje, gyereke, stb, hogy a külvilág már-már irigyelje, de semmiképp se vesse meg ugye a társadalom, mert még egyedül van. Csomó nő ugyanis annyira szánalmas, hogy cikinek érzi, ha egyedül van, inkább összeházasodik az első olyan palival, akit erre rávehet és minimálisan megfelel a férj szerepre. Jellemző, hogy ezek a pasik jól keresnek, ezért is buknak rájuk inkább, bár ez sem mindegyik nőnél szempont.
A fő ok, hogy a külvilág szemében ők legyenek a cuki házaspár. Otthon meg hisztiznek, vagy tűrnek, boldogtalanok egy életen át, vagy éppen egyszer hiphop családi tragédiák következnek be, és a szomszédok is csak ámulnak, hogy pedig csöndes család voltak, nem veszekedtek, stb... :)
Miért, ha én főzök, akkor nem tudok hátradőlni és olvasni? Rengeteget olvasok, kézimunkázok (imádok kötni). Miért zárja ki egymást a munka és a szórakozás?
Köszi, semmi gond a házasságommal, túlélt elég csúnya autóbalesetet (és képzeld, a férjem látott el hetekig), túlélte a férjem betegségét. Ápoltam a beteg apósom, anyósom, erre sem ment rá a házasságunk. A kkor lehet, hogy mégis valamit jól csináálunk?
Itt mindig az ostobasàgokat pontozzàk fel és a normàlis vàlaszokat le, szokd meg!
Nekem azzal tudna sokat segiteni a férjem ha nem trimbolna össze mindent, ha kupis dolgot csinàl, takaritson fel utàna, nem érek rà egyfeszt utàna ganézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!