Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsaltak, legyen az férj vagy feleség?
Figyelt kérdés
Nem éreztétek azt, hogy helyreállna a lelki békétek, ha visszacsalnátok a házastársatokat? Nem lett volna úgy esetleg könnyebb nektek?2015. jan. 27. 23:01
11/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem segít a dolgon... engem nem csaltak meg, vagyis az első barátom igen, de az csak jóval a szakítás után derült ki, így már nem érdekelt. Mivel nagyon fiatal voltam, el tudta simítani a dolgot, ő 5 évvel volt idősebb, én meg mindent elhittem neki. De gondolkoztam rajta, vajon ennyi évesen mit tennék, ha kiderülne. Azon kívül, hogy nagyon nagy balhét csapnék. Azt gondoltam, az enyhítene a dolgon, ha én is megtenném mással, hogy megtudja milyen érzés. De gondolom, a másik felet olyankor már rég nem érdekli, hogy a párja mit csinál... nagyon rossz egy helyzet. De írtátok, hogy semmit nem oldott meg, vagy valaki például el sem tudott jutni odáig. Sokáig tartott feldolgoznotok a dolgot? Lett belőle maradandó pszichés károtok, vagy akár testi tünetetek?
2015. jan. 28. 12:58
12/13 anonim válasza:
Ezzel a visszacsalással az a baj szerintem, hogy hiába tenném meg, mert nyilván ilyenkor én, mint megcsalt fél szeretem a másikat. Akkor is ha utálom. És ha szeretem, akkor nem lenne kielégítő/élvezetes a visszacsalás, mert egyszerűen csak egy lélekölő dolog lenne, ami közben arra gondolnék, mi a fenét művelek itt???? Nekem a szex ennél sokkal többről szól.
Férfiaknál el tudom képzelni, hogy működhet valamennyire, állítólag ők tudnak csak a szexért szexelni. Én nem. Csak olyannal tudok lefeküdni, akit szeretek is.
13/13 anonim válasza:
Kulombseg? Nem lennetek kulombek? Megcsalt a ferjem ,nem valltam el tole mert nem akart! De igen lehet, hogy jobb , sot szinte biztosan jobb lesz a lelki beked! Nem csaltam meg, azaz nem fekudtem le senkivel miutan kiderult dee... csokolotam es igenis jol esett, nem bosszuallas keppen, hanem tudni akartam, hogy megis milyen az az erzes neki, Ez nem lealacsonyodas az o szintjere, A ferfi nem erzi lealacsonyodasnak sot, buszke arra ,hogy vonzo szemelyiseg meg hazas emberkent is nem csak legenykent, ez olyan mint az oszton, amolyan vadasz oszton! Es meg mi szegyeljuk magunkat es meg mi vagyunk megalazva? Addig amig egy ferfi nem ker erte bocsanatot es nem banja meg oszinten, nem bizonyit, mi miert jarjunk csukkott szemmel? Talan az ert mert a no akivel megtette belemosolyog a szemunkbe?( en sajnos tapasztaltam, mellesleg lenezne "vigyorgott") Akkor mi lesz ami onbizalmunkal? Mi lesz a noiesseggel? Kerdezo ird meg privatban a nemedet! :) Minden jot fel a fejjel, bossubol semmit ne tegy es erzes nelkul, akar hideg fejjel sem!Csak attgondolva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!