Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akiket megcsaltak, legyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket megcsaltak, legyen az férj vagy feleség?

Figyelt kérdés
Nem éreztétek azt, hogy helyreállna a lelki békétek, ha visszacsalnátok a házastársatokat? Nem lett volna úgy esetleg könnyebb nektek?
2015. jan. 27. 23:01
1 2
 1/13 Missi_Key ***** válasza:
100%
még nem csaltak meg, de én biztos hogy csak akkor fogadnám visza ha ő úgymond rábólint az én oldalamról is egy megcsalásra, vagy nyitott kapcsolatra, merthát, miért várja el hogy én megbocsássam azt amit ő nem tudna...
2015. jan. 27. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem lett könnyebb.
2015. jan. 27. 23:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elváltam. Attól állt helyre a lelki békém. 39/F
2015. jan. 27. 23:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én gondoltam rá, de nem tettem meg. Úgy érzem több vagyok annál, hogy arra a szintre alacsonyodjam. Nekem is a válás lesz az ami megnyugtat, bár már mostanra feldolgoztam a dolgot.De egy új kapcsolatot nem kezdek addig amíg a régit le nem zártam , nem akarom úgymond az új partnert "megcsalni". 32\f
2015. jan. 28. 00:29
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Engem a volt férjem megcsalt, még együtt laktunk de külön szobában és gyakorlatilag vége volt a házasságunknak. Ő eljárt a barátnőhöz, nekem meg közbejött egy pasi, akivel nem is terveztem semmit, csak úgy összejött egy alkalomra. Másnap reggel úgy mentem haza, hogy most kész lennék kibékülni a volt férjjel... Ha akkor, abban a pillanatban elsüti azt, hogy talán próbáljuk meg még egyszer (néha volt még kósza felvetés valamelyikünk részéről, de sosem egyszerre), akkor belemegyek.
2015. jan. 28. 01:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy konnyunek tunne, de semmi ertelme nem lenne, hisz akkor o is ugyanarra a szintre sullyedne, semmivel sem lenne kulunb.

A legjobb ha szakitas tortenik, minden kapcsolatot megkell szakitani, hisz aki egyszer megteszi, tobbszor is megteheti, nincs ertelme tovabb folytatni.

A masik oldalrol viszont, a megcsalt fel is hibas lehet valahol, nem mindig a megcsalot kell hibaztatni.

Mindesetre nem mentseg, undorito dolog, legalabb annyi gerinc lenne benne, hogy szakit, utana van massal.

De az elet majd benyujta a szamlat. Inkabb engem ez szokott nyugtatni, akar megcsalasrol vagy barmi rossz dologrol van szo. :)

2015. jan. 28. 04:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kettéválasztanám az ügyet. Rendszeres megcsalás, netán érzelmi szálak is, tehát beleszeretett másba / egyszer megtörtént.

Ha a komolyabb estet vesszük, akkor nyilván vége a párkapcsolatnak, mindenki azt csinál, amit akar eztán. De a saját tetteiért már maga vállalja a felelősséget. Tehát pl. férj megcsalja a feleséget, kiszeret belőle, akkor a feleségnek nem kell rögtön lefeküdnie valakivel. Csak annyit tegyen ezügyben, amire valóban vágyik, amivel saját maga előtt is el tudna számolni, nem pedig a bosszú hajtja. Csak amennyi a saját örömét szolgálja valóban.

2015. jan. 28. 08:44
 8/13 anonim ***** válasza:
A visszacsalás nem segített volna.
2015. jan. 28. 09:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenkit felpontoztam.
2015. jan. 28. 10:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Megfordultt a fejebn igen nekem is denemcsaltam visszam mert akkor en sem lennek kulombb tole.
2015. jan. 28. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!