Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, ti hányszor ajándékozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, ti hányszor ajándékozzátok meg a feleségeteket csak úgy, átlagosan, vagy feleségek, ti milyen gyakran kaptok ajándékot?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, bár tudom, hogy nem lehet kijelenteni h heti 1x vagy havi 1x vagy évente 1x, de úgy átlagba, légyszi írjátok meg mióta vagytok együtt. Én karácsonyra csokit kaptam, előtte sztem csak nyáron, egy szál virág jól esne egy évbe 2x :(
2015. jan. 27. 19:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Havonta veszünk könyveket, bár ennek a nagy része inkább közös, mert a férjem is sokat olvas, meg én is. Ezt leszámítva nem is nagyon kell más:)

Ezen kívül:

nőnapra kapok plüss virágot amit gyűjtök:)

Szülinapra, névnapra, valentin napra süti/torta van, én volt hogy fagyit kértem:)

férfinapra is sütit, édességet kap a férjem

Illetve az ő szülinapjára hívjuk anyukáját, húgát, és ebéd is van. Én nem ünneplem így a szülinapomat.

Virágot (igazit) pl legutóbb anyósomtól & sógornőmtől kaptam névnapomra:)

Évfordulón és házassági évfordulón nincs ajándékozás, anno megmondtam neki, hogy nemes egyszerűséggel hülyeségnek tartom, és ha neki nem probléma ne legyen, ő meg örült neki, hogy nem kell ilyeneken agyalnia, ahogy karácsonykor sincs. Csak állandó programjaink vannak. (mozi, illetve étterem) Ami kell azt együtt megvesszük amúgy is.

Szenteste a férjem családjával vagyunk. Nekik veszünk ajándékot, mert ott divat volt mindig is...az én családomban nem.

Ezen kívül heti szinten lepjük meg egymást apróságokkal. Én energiaitalt kapok amit imádok, vagy valami kis édességet, a férjemnek a kedvenc édességeit szoktam csinálni: palacsintát, karamellszószt, kakaós pudingot, vaníliás bundás kalácsot.

Kicsit több mint 4,5 éve vagyunk együtt.

2015. jan. 27. 22:12
 22/29 anonim ***** válasza:
minden pénteken váltásban készítünk valami különleges vacsorát (egyik héten én, másikon ő), különleges borral, ilyenkor az asztalon van egy csokor virág, de én is veszek, mikor én főzök. Apróságot (kedvenc magazin, csoki, rég vágyott könyv, színházjegy, virág, mozi) hetente kapok, nagyobb dolgot (kirándulás, hétvégi utazás, ékszer, kiegészítő) havonta kéthavonta. Ugyanilyen gyakorisággal ajándékozok én is.
2015. jan. 27. 22:28
 23/29 anonim ***** válasza:
elnézést, ami lemaradt: 6 éve vagyunk együtt
2015. jan. 27. 22:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Hát, ha beleszámolom, hogy csoki, chips meg ilyenek, amiket írnak az emberek, akkor engem egy nap minimum egyszer megajándékoz a párom. Bár én a kaját nem tekintem ajándéknak. És nekem a kajába beletartozik a kis csoki, a chips, meg az ilyen-olyan finomságok is. Figyelmesség, oké, de ajándék?
2015. jan. 28. 02:17
 25/29 anonim ***** válasza:
24# vagyok, 7 éve együtt, ebből 3 éve házasok.
2015. jan. 28. 02:18
 26/29 anonim ***** válasza:

Sokszor kapp9ok meglepit. Nem csak tárgyit, amit meg kell venni, annál sokkal többet.

Amikor tudja, hogy nagyon fáradtan jövök haza a munkából, szó nélkül, kérés nélkül csinál vacsorát.

Amikor hétvégén nem dolgozik, és én elkezdek takarítani, kérés nèlkül besegít.

Ha csak úgy szeretnék beülni valahová egy kávéra, akkor kocsiba pattan, és negyünk. Számomra ezek a legszebb ajándékok, amiket kaphatok tőle.

2015. jan. 28. 06:35
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az már gáz, ha bármelyik félnek is ezt mondani kell, hogy te, jólesne már egy kis figyelmesség, egy kis érzelemkimutatás. Tegye fel az a férfi a kezét, aki még soha nem hallotta, hogy a nők szeretik a virágot és az apró figyelmességeket. Naugye... És tegye fel az a férfi a kezét, aki elől elfutott egy feleség is, akinek csokit vagy virágot vitt (csak úgy, nem engesztelésből). Naugye. :) Miért kell ezt külön mondani? Próbáljátok ki, hogy ma visztek egy csokor tulipánt haza. Lidl-ben 295Ft volt még tegnap, tök szép színűek (ez itt a reklám helye :) ). Én elfogadnám még ha másnapra el is hervad. De utána egy hétig biztos vigyorognék, ha végre megint nőnek néztek. :)
2015. jan. 28. 08:30
 28/29 anonim ***** válasza:

"Hát, ha beleszámolom, hogy csoki, chips meg ilyenek, amiket írnak az emberek, akkor engem egy nap minimum egyszer megajándékoz a párom. Bár én a kaját nem tekintem ajándéknak. "

De miért nem lehet, egy csoki, egy szál virág, egy csomag chips, egy fagyi, egy doboz sör, stb. ajándék?

Hisz egy apró kedvesség. Most csak az az ajándék, ha kapok, vagy adok egy több ezer forintos tárgyat?

2015. jan. 28. 20:09
 29/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon gyakran kapok, és én is gyakran szoktam venni. Párom, ha meglát valamit, aminek szerinte örülnék, megveszi. (apró dolgokra kell gondolni, oreo keksz, plüss állat...stb.)

Virágot a szülinapomra küldetett az irodámba egy hatalmas csokrot. Volt ám meglepődés :)

Imádom, hogy ilyen, mert nagyon szeretek ajándékot kapni, akkor is ha csak 100 Ft-os az ajándék

2015. jan. 29. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!