Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, ti hányszor ajándékozzátok meg a feleségeteket csak úgy, átlagosan, vagy feleségek, ti milyen gyakran kaptok ajándékot?
Nem kifejezetten ajándéknak mondanám, inkább figyelmességnek, meglepinek, de nálunk elég gyakori, hogy pl. ha egyikünk elmegy bevásárolni, megveszi a másiknak a kedvenc csokiját/túrórudiját, viszünk haza meglepiből pudingot, ha van idő, süt egyikünk egy sütit, mire hazaér a másik (a férjem is tud sütni, nem is akárhogy). Ez havonta többször is van, alig kerül pénzbe, de mindketten nagyon tudunk neki örülni, jól esik, hogy a másik gondolt ránk.
Olyan kézzelfoghatóbb, sokkal inkább ajándéknak nevezhető dolgok, mint pl. egy könyv, vagy bármi, amire a másik vágyik, alkalmakkor vannak csak, tehát karácsony, szülinap, ilyesmi.
Hozzátenném, nálunk a férjem a figyelmesebb ezen a téren, én gyakorlatilag tőle tanultam el ezt, hogy hozok neki csak úgy egy túrórudit vagy ilyesmit. Szarul éreztem magam, hogy ő meglep, én meg milyen bunkó vagyok, hogy eszembe se jut :D Mára kiegyenlítődött a helyzet, hatott rám ezen a téren azzal, hogy ő mindig odafigyelt.
N27
Tárgyi ajándékot alkalmakra. Viszont, ami nekem sokkal többet jelent: hétköznapi figyelmességek.
Tegnap bár nem mondtam, szerintem látszott rajtam, hogy eléggé fáradt vagyok. Nekiálltam két kg gombát felszeletelni, két percen belül ott volt, kivette a kezemből és ő szeletelte fel az egészet (extra szopós meló, úgyhogy nagyon értékeltem).
De akár kitakarít, vagy bármilyen más módon tehermentesít külön kérés nélkül, ha látja, hogy nem vagyok annyira toppon.
10éve vagyunk együtt.
Csokival napiszinten megajándékozzuk egymást esténként. Virágot ritkán veszek akkor is cserepest. Énis szeretem a virágokat. Időnként rádöbbenek hogy milyen csodás feleségem van. Ilyenkor beültetem a kocsiba elmegyünk vacsorázni különféle helyekre akár 50-100km re is. Utközben is tudunk beszélgetni.
Nálunk hetente. Pl sütök neki a kedvenc sütijét. Vagy a kedvenc kajáját főzőm gyertyafénnyel.
Ő szokott kb havonta virágot hozni nekem, vagy a kedvenc édességemet veszi, rendel esetleg kaját. 5,5 éve vagyunk együtt van egy 1,5 gyerekünk.
3eve vagyunk egyutt.van egy 1eves kisfiunk.
Szulinap,nevnap,karacsony,nonapra virag.kb kethavonta hoz egy szal rozsat vagy epp egy jo nagy csokorral.ilyenkor megjegyzwm h na mi a bunod?:)))persze csak viccesen.nyaron volt nelkulunk barcelonabn,onnan hozott 3 taskat es 2penztarcat.most is elutazott hozott egy halom csokit.sokszor elmegyunk vacsorazni.vagy ha valahol meglat vmi kis aprosagot ami tudja h tetszene akkor megveszi.fu igy leirva..el vagyok kenyeztetve:)mig nem volt meg a fiunk sokszor agyba kaptam a reggelit.ma mar ez nehezen kivitelezheto.:)
De az en parom egy romantikus fajta.sok ferfi nem ilyen.o nagyon figyelmes es onzetlen.:)
EZ azért elég figyelmetlen dolog a részéről. EGY CSOKI karácsonyra?! Biztos hogy vannak ilyen emberek is, de szerencsére az én férjem nem ilyen.
Nálunk a tárgyi dolgok is spontán jönnek. Soha nem kérek tőle semmit, de mindig meglep valamivel, általában pont azzal amire szükségem van. Havi 2 alkalom legalább. Nem alkalomhoz kötött. TERmészetesen kölcsönös a dolog. És azért ott vannak az "apró" figyelmességek. És ennek ha lehet még inkább tudunk örülni. Ha mondjuk főz nekem, ami évente 2x van, vagy elmosogat, felporszívóz, megmaszíroz, stb. És én meglepem a kedvenc ételeivel, fehérneművel, stb. Bármi ilyen figyelmes gesztus nagyon jól esik. Természetesen csak oda-vissza működik ez.
8 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!