Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közöttiek: hányan vannak az ismerőseitek között olyanok, akik veletek egykorúak, és házasok/van gyerekük?
16-os vagyok, most még gondolkodtam kicsit, eszembe jutottak többen is. Végül is azt tudom mondani, fele házas, fele együtt él valakivel, szingli ismerősöm nincs is.
Gyereke még nincs sok mindenkinek, de az is fele tervezett, fele becsúszott , van aki dolgozott előtte, valaki nem. Azt hiszem az én esetemből nem lehet statisztikát készíteni. És nem jelenthetjük, ki, hogy aki 30 alatt szült, annak se munkája, se férje, és csak véletlen vállalt gyereket és persze diplomája sincs. Mert van.
A társaságban csak mi vagyunk házasok, gyerek sincs senkinél. Mi 2 éve házasodtunk, én akkor 25 voltam, a férjem 24, most várjuk az első babánkat, tervezetten. Mindketten diplomások vagyunk, többéves munkaviszonnyal, már az egyetem alatt elkezdtünk dolgozni.
N27, F26
Nagyon sokan.. A végzettség vegyes, de általaban főiskola, vagy azt félbehagyták..
Mindenki dolgozott előtte, és eltek is együtt..gyerek kevesebb van most varnak babat altalában vagy most született, kb 5 ismerősnél is..
27 éveswk vagyunk
Nagyon sokan. Én meg hülye vagyok és csak hajtok a pénz miatt. Közben meg lehet már rég boldog lennék egy nő mellett függetlenül attól, hogy gyerek született volna-e. Ideje változtatnom.Köszi a kérdésed feltevését.
:)
Sok van, nem tudok számot mondani. Aki párkapcsolatban él, a nagyobbik része jegyespár, jó páran házasok is. Nekem hiába nyígnak az ellenkezőjéről, láthatóan nem ment ki a divatból a házasság, bár egy ismerősi kör természetesen nem reprezentatív.
Gyerek is van jó pár helyen, hiába, pont ez a családalapítási időszak. Az ismerőseim között szerintem mindenki tanult és/vagy dolgozott esküvő, gyerek előtt, alatt.
30 fölött fele-fele, 30 alatti korosztályból kb. harmada házas és/vagy gyerekes.
A műveltségi polgársághoz tartoznak/tartozunk (nem a tőkés polgárság, nem a gazdagok anyagilag, hanem alsó-középosztály inkább és jóval az alatt), az ország legműveltebb huszadába.
Diplomahalomozók és/vagy 12 különórára járók többnyire.:)
És dolgoznak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!