Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közöttiek: hányan vannak az ismerőseitek között olyanok, akik veletek egykorúak, és házasok/van gyerekük?
3-nak van gyereke, egy pedig terhes. Ők mind házasok. Közülük egy ment egyetemre.
A többiek kb. fele-fele arányban mentek egyetemre. De van olyan, aki diplomával pénztáros egy szupermarketben.
A többség el van jegyezve.
25 vagyok, több ismerősöm még nem házas és eljegyezve sincs. A gimis osztályomból még senki, a párhuzamos osztályból hárman házasok, baba nincs még.
Egyetemi ismerőseim között van pár házas, egy helyen jön a baba.
Általános osztály: 1, egyetemet végzett, és nem dolgozott.
Középsuli: 5-6 szakképzés és dolgozott a szakmában.
Barátommal közös ismerősi kör: 2 vagy 3, egyetem-szakképzés vegyesen és dolgoztak.
31 vagyok, ismeretségi kör nagy része gyereket 30-tól indulva kezdett el vállalni. (Pl én is).
Van egy régi egyetemen szerzett barátnőm, neki már akkor volt egy kisfia egy rövid kapcsolatból. Azóta négy gyereknél tart, most 35 éves. Egyetemet gyerekek mellett végezte, ahol nagyobb szünet volt két gyerek között, ott dolgozott. A másik három már házasságba született, új kapcsolatból.
Én 28 vagyok, házas, bő 3 éve, és nincs gyerek, nem is lesz. Az ismerőseim 70%-a, szóval a nagy része még szingli.
A többieknél megoszlik
- Legtöbben élettársi kapcsolatban vannak, közöttük a leggyakoribb a gyerekvállalás. Van olyan is akik akkor költöztek gyorsan össze, amikor kiderült, hogy jön a gyerek. Ő még nem szült.
- Van az enyémen kívül 3 olyan házasság (több éves házasság) akiknek nincs gyerekük.
- 2 ismerősöm házas 3 gyerekkel (egyiküknek sincs érettségije, nem tanultak tovább, nem dolgoztak a gyerekek előtt, és azóta sem. Mindkét nő otthon van.)
- 1-nek van 2 gyereke (tavaly házasodott)
- 3 lánynak van 1 gyereke, 2 terhesen házasodott
- 1 lány maradt egyedül a gyerekével, ő kapcsolatban volt korábban, nem volt házas. Kb havonta váltogatja a partnereit.
- 3 ismerősöm tavaly házasodott, náluk nincs még gyerek
Összességében az ismerőseim között 1 lány van, aki egyetemet végzett, ő élettársi kapcsolatban él, házasodni nem fognak, mert a párja nem akarja elvenni. Gyereket később terveznek.
A közelebbi barátaink között senki nem házas és nincs gyerek sem. A férjem egyik barátjának párja jár egyetemre most is.
kb ennyi:)
Akiknél van gyerek és esküvő is, 6 jut eszembe. Ebből 3 már dolgozott előtte ( a nő) a többieket nem tudom biztosan, és ha igen mennyit. 2 biztosan végzett egyetemet, egy pedig azt hiszem igen.
Akinél csak gyerek van olyan egy ismerősöm van. Gyerek már három van (2 apától) esküvő nincs, és az egyetemet se fejezte be, bár elkezdte, csak sok volt a buli, aminek a hozománya a gyerek is.
Csak házas ismerősöm, ahol még nincs gyerek, 6. Náluk jellemzően dolgoztak a nők és van diplomájuk is. Egy nem dolgozott még, de diplomája van, csak külföldre költözött a férjével, egy északi országba, ott meg egyelőre nyelvi akadályok vannak.
Nagy része nem házas és gyerek sincs, de sokan vannak tartós kapcsolatban. Egyetemet végeztünk és dolgozunk.
28/N
Az ismerőseim között 3-nak van gyereke, 2-nek pedig útban van a pici. Közülük senki sem házas. Akiknél már van gyerek, ők jellemzően csak a középiskolát végezték el, esetleg még egy okj szakmát. A másik 2 ismerősöm egyetemre járt, de nem dolgoznak a tanult szakmában.
Az egyik lány akinél már van gyerek, előtte sosem dolgozott. A többiek mind dolgoztak a gyerek előtt, ki többet, ki kevesebbet.
25-26 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!