Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek?! Boldogtalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Boldogtalan vagyok, lestrapált, fáradt és nem érzem magam jó nőnek. ; (

Figyelt kérdés

Nagyon sok problémám van mostanság,munkahelyi és magánéleti is. Nem is tudom hol kezdjem,de annyira kétségbe vagyok esve. Nem szeretem a munkám,váltani szeretnék,pályázgatok folyamatosan,de eddig semmi. Nyáron házasodtunk össze a Férjemmel,akit nagyon szeretek és tudom,hogy Ő is szeret engem,csak úgy érzem nem mindig ért meg. Keveset szeretkezünk mostanság,mert én stresszes vagyok,ami rá is kihat persze. A házasság elején még annyira boldog voltam, hogy minden tökéletes, de a munkahelyi stressz plusz pár dolog rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra is úgy érzem. Persze Ő azt mondja, hogy mi úgyis mindig együtt maradunk. Azt hiszi ezek nálam csak "hisztik" a munkám miatt,mert hogy valójában amiatt vagyok ilyen. Igen, ez így is van, csakhogy közben azt hittem minden tökéletes lesz köztünk is, de most nem az. Rájöttem, hogy van amiben teljesen más terveink vannak, nekem fontosabb lenne, hogy anyagilag jobban álljunk, Ő az aki kényelmesebben elvan az álló vízben. Rossz,mert a pénzen és a megélhetésen is rengeteget agyalok és itt Mo-on nem látok arra lehetőséget,hogy jobbak legyenek a körülményeink én meg nem akarok emiatt idegileg rámenni. Persze Ő azt mondja, hogy minden nap tesz a jövőnkért, mivel dolgozik. Ami igaz is, csak félek lelkileg rámegyünk az állandó kuporgatásra stb és emiatt el fogunk távolodni egymástól. Nagy szükségem lenne rá, csak azt érzem, hogy néha már nem tudja mit tegyen vagy mondjon amivel megnyugtathatna.

Bak jegyben született, nem a szavak embere sajnos.

Tudom kicsit talán zavaros,amiket írok, nem tudom van-e olyan,aki hasonló helyzetben van vagy volt.

Lehet,hogy csak a munkahely és a pénzkérdés miatt vagyok ilyen és emiatt problémákat kreálok a kapcsolatunkban.

Mit tanácsoltok? Mit tennétek,hogy javuljon a helyzet?

Nagyon rossz ez az állapot.;(

2015. jan. 26. 15:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az teljesen normális ha biztonságra vágysz.

Mi lett veletek azóta?

2020. jún. 25. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!