Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tehetném magam vonzová a férjem számára?
De kevés mert én 23 vagyok ő meg 26éves. Nincs még gyerekünk.
És az a kifogása állandoan hogy fáradt de ugyan az a munkája ezért gondolom vagy rám unt vagy van más nője :(
Attól hogy fiatalok vagytok, még nem kell éjjel-nappal szexelni. Mióta éltek együtt? Lehet, neki ennyi elég, vagy régebb óta együtt vagytok és valljuk be, a kezdeti időszak után azért mindenkinél csökken valamelyest a szeretkezések száma.
Amúgy lehet, hogy tényleg fáradt.
Szerintem heti 2-3 teljesen normális, ez gyakorlatilag minden 2-3. nap. Az ember életében más is van, mint a szex, és érthető az is, ha fáradtak vagytok a munka után.
Ha ezenkívül meghitt a kapcsolatotok, akkor nem gondolnám, hogy baj lenne.
A vonzalmat nem csak a szex mennyiségében mérik ugyanis.
Attól, hogy valaki 26 éves, nem biztos, hogy éjjel-nappal szexelne...
Heti 2-3 nem kevés. Ennél több max az első fél évben szokott lenni, vagy olyan pároknál, akik mind a ketten eléggé túlfűtöttek szexuálisan. Az, hogy te túlfűtött vagy nem jelenti automatikusan, hogy a párod is túlfűtött, vagy, hogy ha ő nem az, akkor hú de probléma van.
Heti 2-3, az teljesen jó, nálunk is heti 1 van, de van hogy 2 hétig semmi.... persze amikor van, az valami fergeteges, és nem győzünk egymással betelni, pedig már régóta együtt vagyunk. Hidd el a minőség a lényeg és ez nem közhely!!!
Nekem nagyon sok szexi fehérneműm van, azokat nagyon szereti, szoktam nem táncolni is, illetve én kedvelem a szerepjátékokat, bár ő azt annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!