Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a páromnak. Hogyan tehetném jóvá?
Jobban tetted volna, ha elmész. Oké, hogy amit nem tudsz, az nem fáj, de ha valami baj van, és későn derül ki, az sokkal rosszabb.
Mit tehetnél? Menj el utólag, mindketten megnyugszotok.
Én is amondó vagyok, hogy menj el, és kérj tőle bocsánatot a hazugságért.
Amúgy meg ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor miért nem jelented ki kerek-perec, hogy nem mész, majd akkor amikor te indokoltnak gondolod. Ha határozott lennél, nem kellene hazudozni.
Nem kellett volna hazudni, de hát ezt te is tudod.
A te döntésed, hogy milyen orvoshoz mész el és mikor, szóval abban, hogy ezt erőltette, és a fejed felett kért időpontot, a párod is hibázott, még ha nyilvánvalóan jó szándék vezette is.
Legfeljebb beszéljétek meg, és "hagyd magad meggyőzni":S
Talán "buta" dolog, de ha a fejem felett intézkedett volna egy rokonom, én sem mentem volna el - vagy ha el is mentem volna, én nem állnék szóba vele... Mert ez mégis az én, személyes döntésem.
De ha nem múlik a fájdalom, mégiscsak el kellene menned kivizsgáltatni magad, gondolom, végül te is így döntenél...
elmehetnél orvoshoz.
A férjednek tele van a töke azzal, hogy fáj a hasad, állandóan panaszkodsz, de képtelen vagy vele elmenni az orvoshoz.
Ha te úgy döntöttél, hogy nem mész el a dokihoz, akkor szenvedj úgy, hogy nem jöjjön rá.
De fel nem tudom fogni, miért kell félni attól, mit mond a doki. Ha nagy a gáz, akkor úgyis feldobod a pacskert, ugyanúgy szenvedve, Ha meg nincs gáz, akkor meg kapsz rá valami kezelést, aztán csókolom.
Jézusom, biztos, hogy a felesége vagy ennek az embernek? Nem inkább a kisgyereke? Felnőtt, férjezett nőben legyen már annyi érettség, hogy elmegy az orvoshoz!
Azt tehetnéd, hogy felnősz szépen, elmész az orvoshoz, és bocsánatot kérsz a férjedtől...
Nem értelek, mi az, hogy amit nem tudsz, az nem fáj?!?!? A hasad fáj már hosszabb ideje, nagy valószínüséggel kapnál valami gyógyszert és után tényleg nem fájna - így meg szenvedsz és a párodat is idegeled.
Erre még hazudsz is!!! Ha ennyire nem vagy öszínte vele szemben, akkor megérdemelnéd, hogy otthagyjon!
Mondd meg neki, hogy ne kérjen időpontot a nevedben, az orvosnak meg mondd meg, hogy ne adjon időpontot olyannak, aki nem magának kéri!
Te meg olyan vizsgálatokat csináltass, amiktől nem félsz!:)
Van kismillió féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!