Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretnem kerdezni h ha hazudtam a paromnak cs mert nem akartam megbantani akkor visszaszerezhtem a bizalmat es h hidjen nekem valah?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 16:39
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mivel kapcsolatban hazudtál neki. Engem egyszer vert át a párom, ittas állapotban. Persze látszott rajta, hogy nem mond igazat, csak ő a szemembe hazudott. Egy világ dölt össze bennem. De adtam neki még egy esélyt. Fél évbe telt, mire túltettem magam a dolgon.
2/6 anonim válasza:
Hidjen? Szerintem te egy raptor vagy.
3/6 anonim válasza:
nekünk erre majdnem ráment a kapcsolatunk.Tégy meg mindent kényeztesd,puncsolj kérj bocsánatot, de úgy, hogy lássa, hogy igazán megbántad . ígérd meg neki, hogy soha többé nem teszel ilyet, és ez ne csak ígéret legyen!ha igazán szeret meg fog bocsátani én úgy gondolom.én is ezt tettem.Sok boldogságot!
4/6 Tojásrántotta válasza:
Hát én, úgy vagyok vele, hogy legyen szó bármilyen dologról, ha a bizalom egyszer megrendül azt már soha nem fogja nálam helyrerakni senki....
5/6 A kérdező kommentje:
mar kertem bocsanatot es elmondtam h nagyon megbantam s mar ketszer csalodott bennem s nagyon szeret s remelem hamarosan megoldodik s bizni fog bennem! koszi a valaszokat
2012. ápr. 10. 17:21
6/6 anonim válasza:
Ha már egyszer eljátszottad a bizalmát, akkor nem értem miért élsz vissza a jóindulatával, hogy kaptál még egy esélyt. Szerintem nem érdemled meg, hogy megbocsásson. Hányszor akarod ezt eljátszani vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!