Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

10éve házasodtunk össze. Az én (máig félkész)lakásomban éltünk. Nekem senkim sincs. 9eve megszületett a lányunk betegen ekkor a férjem abbahagyta az egyetemet hogy tudjon segiteni mert mwg dolgozott is de nagy szükaeg volt rá, en is beteg voltam. Soha nem volt a lwgromantikusabb de azert neha volt vmi. Utána szüle tett meg 2gyerekünk. Igazábol szereti öket de nm foglalkozik velük eleget.pl.inkabb elmosogat mint egy mese. Velem annyit foglalkozik:neha lmosogat vásárol. De heti 1csók(ha elmegy"csá")es nem velem alszik. Hiába kérem. Nem haaználja az illatot amit szerwttünk, nem vesz semmi ajándékot. En unnepwkre mindig keszitek vmit ha venni nwm tudok, fözök külön neki,közeledek...válni nemakarok/nm tudok/nm akarunk. Beszélni nem nagyon tudunk mindig azt mondja"leszarom, csinalj amit akarsz..." ha dolgozni megy nem ir, nm hiv pedig lenne ideje. Soha nm volt mas rajtam kivül, mostnsincs. Nem is akar. Es en sem. Ezt a házasságot akaromrendbe hozni.de hogyan?

k

2015. jan. 25. 04:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Könnyen beszélnek azok, akik nem jártak még ilyen cipőben, kedves kérdező.

A férjed valószínűleg elégedetlen az életével, és ebbe belefásult.Rengetegen vannak így főleg manapság. Ilyenkor nem tudják értékelni az emberek azt a jót, amit kaptak az élettől, birkóznak a helyzetükkel, de csak később jönnek rá általában, hogy feleslegesen. Sajnos lehet, hogy meg kell várnod, amíg eljön ez a felismerés nála. Addig te is becsüld meg, amit értetek tesz, még ha nem is kapod meg azt a figyelmességet tőle, amit vársz. Viszont!

Mind emellett muszáj beszélnetek erről. Ne az illatról, ajándékról, hanem arról, hogy mit tegyél, hogy jobb legyen, és őneki mi a baja, amin EGYÜTT változtatni tudtok. Mert van amin nem lehet változtatni, ilyen az élet, azon nem is kell erőlködni.De amin lehet, azon kötelességetek, már csak a gyerekek miatt is. Nem kell rögtön szétmenni, ha véget ér egy időszak a pár életében.

2015. jan. 25. 09:54
 22/25 A kérdező kommentje:
Masnak is van harom.nem mostanra irtam azt, nem vagyok terhes. Nar irtam hogy NEM JO A TELEFONOM ES JAVITOM AZOKAT A HIBAKAT AMIT TUDOK DE NEM EZ A KERDES NE HARAGUDJATOK. egy eve mindenki erti amit igy irok...
2015. jan. 25. 09:59
 23/25 anonim ***** válasza:

Pedig csak a kommunikáció segíthet! Vegyél erőt magadon, és legyel pozitív, talán átragad rá is. Próbálj meg közös programokat csinálni. Ha vegképp nem megy, akkor meg próbáld meg másban megtalálni a kikapcsolódást. Sport, hobbi stb.

Off. Én sem értem, hogy miért ilyen negatívak veled a válaszolók. Általános probléma a tiétek, és bár nyilván valamennyire te is hibás vagy, nem ez volt a kérdés.

Én ezért nem kérdezek itt, mert sajnos kevés a hatékony válasz, viszont a bántás annál több.

2015. jan. 25. 11:48
 24/25 A kérdező kommentje:
Az egyik gyerek beteg. A masik ketto itt sir hogy vigye oket szankozni. Nem megy es nem mondja meg miert.
2015. jan. 25. 13:43
 25/25 anonim ***** válasza:

Én vinném az enyémet szánkózni, de a nejem besértődött, és elvitte hétvégére az apósékhoz a BELVÁROSBA...

Ahogy Gaben mondaná az Üvegtigrisből: Az élet szép...

2015. jan. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!