Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobb legyen?
10éve házasodtunk össze. Az én (máig félkész)lakásomban éltünk. Nekem senkim sincs. 9eve megszületett a lányunk betegen ekkor a férjem abbahagyta az egyetemet hogy tudjon segiteni mert mwg dolgozott is de nagy szükaeg volt rá, en is beteg voltam. Soha nem volt a lwgromantikusabb de azert neha volt vmi. Utána szüle tett meg 2gyerekünk. Igazábol szereti öket de nm foglalkozik velük eleget.pl.inkabb elmosogat mint egy mese. Velem annyit foglalkozik:neha lmosogat vásárol. De heti 1csók(ha elmegy"csá")es nem velem alszik. Hiába kérem. Nem haaználja az illatot amit szerwttünk, nem vesz semmi ajándékot. En unnepwkre mindig keszitek vmit ha venni nwm tudok, fözök külön neki,közeledek...válni nemakarok/nm tudok/nm akarunk. Beszélni nem nagyon tudunk mindig azt mondja"leszarom, csinalj amit akarsz..." ha dolgozni megy nem ir, nm hiv pedig lenne ideje. Soha nm volt mas rajtam kivül, mostnsincs. Nem is akar. Es en sem. Ezt a házasságot akaromrendbe hozni.de hogyan?
k
Pl.ha kérdezek valamit(ált.dolgot vagy eü-t-ez a szakmája)rögtön rávágja gondilkodás nélkül hogy nem tudom? Megakarja neheziteni a dolgom?
Probálom menteni amit lehet de nem vagyok szolga.de nm csak a házassággal van baj 4eve nem nézett a leckêbe. A triplaszuper bizonyitványra csak rapillantott.
elsö sorban kérjél egy helyesirási szotárat mert alig tudom elolvasni amit irtál.
kettö:ideje kilépni a kacsolatbol. elfásult emberek lettetek
Mint nő egy kérdésem van csupán:
Te vak vagy, vagy csak simán hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!