Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos sok anyukától halottam, hogy a lányát úgy neveli, hogy csak gazdag-pénzes pasival jöjjön össze házasodjon! Milyen undorít* szülő az ilyen?!
elozo
en ugyanerre tanitottam a lanyaimat
lehet valaki meg csoro diak de legyen jovokepe legyen szorgalmas.
Egy no ne tartson el egy heret a ket szep szemeert csak azert mert lusta.
Tegyük fel hogy a lányod oda megy hozzàd mondván,
Anyu/apu van két udvarlòm: mindkettő jò kèpű,kedves,udvarias, ès mindkettő szeret..Az egyik egy 3 műszakban güriző gyári munkás akinek van egy biciklije ès egy bérelt panelja, a másik egy menő ügyvéd saját egzisztenciàval mindennel..
Te mit mondanál a gyerekednek? Kit vàlasszon?
Vàlasz 1.;
-kicsim vàlaszd a gyári munkást, te ùgy is ehhez szoktál hozzá,láthatod a férjed minden 3. Hèten mint ahogy apàdat szoktuk, gürizz tisztessègesen ahogy èn is tettem igaz semmi látszatja .. már èvek òta nem voltunk nyaralni mert kell a pènz a megélhetésre meg az iskolàdra, hozzà szoktál màr ehhez maradj is ìgy a jövőben is NE aggòdj ameddig egyedül vagy, mert moshatod szabad idődben a veled egyszinten lévő férjed gatyàit ès a gyerekeid megtanulják mi az a szò : "NINCS" jò eZ ìgy..mert ìgy
"TISZTESSÈGES"
Vàlasz 2.;
Vàlaszd az ügyvèdet, aki mellett kiràlynőkènt èlhetsz akivel nem kell számolnod a kis keresetedet , azt arra költheted amire akarod , nem kell anyagi gondokkal küszködnöd,
EZ A FÈRFI BIZTONSÁG PONT A GYEREKEDNEK IS , mert mivel van pènze, a minőségi èleten kívül minőségi időt (nyaralás , utazás) is tud biztosítani a családnak! !!
Igen... A 2 Vàlaszt adò szülő ...milyen UNDORÍTÓ MÀR! Pfff
Ne legyünk àlszentek! Mindenki szeretne jobb èletet, èlet körülményt.
aki azt írta hogy szegèny családok gondolkodnak így, a felkapszkodàs reményében, azzal nem èrtek egyàltalàn egyet!
egy gazdag làny mikor hàzasodik egy nincstelennel ?? Biztos előfordult màr ilyen a történelemben, de hidd el nem sokszor !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!