Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Szexuális életet mennyire beszéltek meg Anyutokkal?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a részletekre gondolok, h mindent meg kell beszélni, de aki "aktívabb"(mondjuk vesznek be harmadikat) az elárulja, ha szóba kerül(ne)?2015. jan. 21. 16:09
1/22 anonim válasza:
Te örülnél, ha a férjed kibeszélé az apjával, hogy mit csináltok az ágyban?
3/22 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de én is minden reggel elmondom telefonon anyunak, hogy mi történt az éjjel.
4/22 anonim válasza:
"Anyu, képzeld már, tegnap este a Józsi meg a Pityu szendvicsben toltak a kanapén. Szuper volt.
Tudnál behozni valami kaját a konyhából, mert nem nagyon tudok járni. Köszi!"
5/22 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok, és nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, de semennyire. Mondjuk elég laza nő, így egyszer-egyszer teszünk néha vicces megjegyzést, de ennél többet sosem.
6/22 anonim válasza:
Semennyire, mert nem tartozik rá.
8/22 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy rá tartozna.
10/22 anonim válasza:
Sosem beszéltem meg anyummal a szexuális életemet , nem gondolnám hogy ő lenne a megfelelő alany erre meg akkor sem , ha valakivel akarnék beszélni a dologról . Kifejezetten aktív , de hagyományos , természetesen két személyes hancúrozásaink vannak a párommal , ami csakis ránk tartozik . Ha alapból akarok a szexről beszélgetni , arra ott a legjobb barátnőm ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!