Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy a barátnőm kalandjait ne vetítsem ki a saját házasságomra?
3 éve megismertem egy lányt. Átlagos lány, semmi különös.
Nem akar tartós kapcsolatot, de szívesen ismerkedik és nem gond neki, ha egy férfi nős vagy barátnője van. Nagyon sok férfi próbálkozik be nála, nem egy nős pasinak volt a szeretője az elmúlt időszakban.
Sokszor akaratlanul is arra gondolok, hogy vajon az én férjem is ilyen? Nyilván bízok benne és nem is ad okot a kételkedésre, de azok a nők is ezt gondolják, akiknek a férjük a barátnőmre hajt. Ha komolyabb a kapcsolat, akkor néha beszélgetnek az "asszonyról", és a legtöbbjük nem panaszkodik a házasságáról. Egyszerűen csak nem elég nekik egy nővel, kell a kaland.
Titeket ez nem bizonytalanítana el? hogyan kezeljem ezt?
Hogy kezeld?
Ne szepitsuk a nyilvanvalot, ahogy masok mar leirtak: a barinod egy rib.c.
Egy volt munkatarsnom mondta egyszer, hogy" ti ferfiak addig vagytok husegesek, amig egy masik no meg nem markolja a t.kotoket..." Hat ahogy van egy pillanat minden asszony eleteben, ugy minde ferj eleteben is ... ahogy a slager mondja.
A baratnod pedig pont ezt teszi, csak ugy allitja be, mintha ot ostromolnak a ferfiak. Pedig bizonyara leri rola, h. konnyu preda.
Epitsd le a baratsagot vele, mert nem tudhatod ott lesz e a ferjed kozeleben egy gyonge pillanatban...
"Ja, persze, jeleket ad.... sőt, a férfiak nem is akarják, csak megerőszakolja őket, ugye? Jellemző gondolkodás: csak a nő lehet a hibás."
Kérdező!
Te fordítva ülsz a lovon!!
De látom, hogy ez nem tűnik fel neked...
Bár nem a kérdésedre válaszolok,de ez jutott eszembe mikor elolvastam:madarat tolláról embert barátjáról...
Gyerekkoromban sosem értettem,de az évek alatt rájöttem,hogy nagy igazság.
Egyszerűen, ha az ember lánya mutatós és szabad, ragadnak rá a pasik, főleg munkahelyen belül. Én aztán nem adtam a jeleket, sőt, mégis csokrokban lógtak rajtam a nős férfiak. Egyszerűen azért, mert szabad préda voltam, plsz egy fokkal mutatósabb talán, mint a többi a nő. Farmer pulcsi/pólóban jártam, magassarkút sosem hordtam, még mielőtt.
Ilyen esetben nehogy már a nő legyen a ri...anc. Lehet, hogy ezt az élményt bajszos asszonkák nem élték át lánykorukban sem, pedig bizony a férfiaknak nem túl sok jel kell, hogy bepróbálkozzana.
"munkahelyen belül...Én aztán nem adtam a jeleket... mégis csokrokban lógtak rajtam a nős férfiak"
Gondolom, hogy nem az összes kolléganőn "lógnak fürtökben",
csak amelyik egész nap riszál és flörtöl...
17 nem kellett volna r..ckodni. En is csinos no vagyok, megneznek a pasik de ennyi. Nem adok jeleket, sot. Tudom hogy tetszem, de nem hasznalom ki a helyzetet, egyreszt mert a masik nos, masreszt en is foglalt vagyok es szeretem a parom.
Johet a nullazas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!