Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnám elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni, hogy a barátnőm kalandjait ne vetítsem ki a saját házasságomra?

Figyelt kérdés

3 éve megismertem egy lányt. Átlagos lány, semmi különös.

Nem akar tartós kapcsolatot, de szívesen ismerkedik és nem gond neki, ha egy férfi nős vagy barátnője van. Nagyon sok férfi próbálkozik be nála, nem egy nős pasinak volt a szeretője az elmúlt időszakban.

Sokszor akaratlanul is arra gondolok, hogy vajon az én férjem is ilyen? Nyilván bízok benne és nem is ad okot a kételkedésre, de azok a nők is ezt gondolják, akiknek a férjük a barátnőmre hajt. Ha komolyabb a kapcsolat, akkor néha beszélgetnek az "asszonyról", és a legtöbbjük nem panaszkodik a házasságáról. Egyszerűen csak nem elég nekik egy nővel, kell a kaland.

Titeket ez nem bizonytalanítana el? hogyan kezeljem ezt?

2015. jan. 19. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Jo, de akkor ne csodalkozz ha rarepul a te ferjedre is. De tudod mit? Legyen ugy! Megerdemelned.
2015. jan. 19. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

Hogy kezeld?

Ne szepitsuk a nyilvanvalot, ahogy masok mar leirtak: a barinod egy rib.c.

Egy volt munkatarsnom mondta egyszer, hogy" ti ferfiak addig vagytok husegesek, amig egy masik no meg nem markolja a t.kotoket..." Hat ahogy van egy pillanat minden asszony eleteben, ugy minde ferj eleteben is ... ahogy a slager mondja.

A baratnod pedig pont ezt teszi, csak ugy allitja be, mintha ot ostromolnak a ferfiak. Pedig bizonyara leri rola, h. konnyu preda.

Epitsd le a baratsagot vele, mert nem tudhatod ott lesz e a ferjed kozeleben egy gyonge pillanatban...

2015. jan. 19. 22:47
 13/21 anonim ***** válasza:

"Ja, persze, jeleket ad.... sőt, a férfiak nem is akarják, csak megerőszakolja őket, ugye? Jellemző gondolkodás: csak a nő lehet a hibás."

Kérdező!

Te fordítva ülsz a lovon!!

De látom, hogy ez nem tűnik fel neked...

2015. jan. 19. 23:15
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

Bár nem a kérdésedre válaszolok,de ez jutott eszembe mikor elolvastam:madarat tolláról embert barátjáról...

Gyerekkoromban sosem értettem,de az évek alatt rájöttem,hogy nagy igazság.

2015. jan. 19. 23:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem az unokahugom ilyen r ibanc!Én nem tudok tőle megszabadulni,de te megszakíthatod a kapcsolatot a barátnőddel!Ha lesz mélypont a házasságodban,ő lesz az első,aki ugrik majd vigasztalni a férjed!
2015. jan. 20. 06:35
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
Akkor az unokahúgokkal vigyázni kell, mert az enyém is ilyen. :D Volt, hogy összejött 1-1 exemmel, (azaz inkább csak alkalmi partnerek voltak) és még a családi bulikra is magával akarta hozni őket. :D Gondolhatod..de azért megjött az esze és oda legalább nem állított be velük. Érdekes lett volna. De a kérdéshez visszatérve..én is ismertem olyan lányt, aki váltig állította, hogy ő nem kezdeményez a pasiknál, mégis egy éjszaka alatt 3-4 is kikezd vele. Nem értettem ezt én sem sosem, mert bár nem vagyok egy csúnya nő, de azért nem szállnak rám a pasik úton-útfélen. Aztán végül kiderült amikor együtt mentünk bulizni, hogy mosolyog boldog - boldogtalanra, flörtöl, szemez jobbra-balra, majd miután odamegy hozzá a pasi, csodálkozva meséli nekem, hogy "na látod? erről beszéltem!" Aztán felvilágosítottam, hogy azért ez nem úgy van ahogy ő elmondja, aztán nevetve mesélte, hogy hát lehet, csak ő már észre sem veszi ezt, hogy adja a jeleket. Egy házas férfi meg pláne, hogy nem fog minden 2. nővel csak úgy kikezdeni, mert nekik azért biztosabb jel kell, vagy hogy a tudomásukra hozzák, hogy kapható egy nő. Tehát a barátnőd kamuzik, hogy jobb színben tüntesse fel magát, ha már házasokra utazik. Ne légy naív. Egyébként én nem foglalkoznék azzal, hogy kivel van együtt, vagy kivel nem, ki a szeretője és ki nem, egészen addig ameddig nem lennék bizonytalan a saját kapcsolatomban miatta. Márpedig te az vagy, és a saját férjedben sem kezdesz bízni a barátnőd sztorijai, kalandjai miatt. Ne csodálkozz, ha 1 hónap múlva már ok nélkül nyomozol utána, meg kutakodsz az e-mailjei között, mert a barátnőd elhinti, hogy a legutóbbi kalandja egy e-maillel kezdődött, vagy egy üzenettel a facebookon. Mit csinálnék? Leépíteném. Nem lenne szükségem olyan barátokra, akik miatt az én bizalmam is meginog egy addig jól működő házasságban. Nem azt mondom, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot, de azért nem találkoznék vele olyan sűrűn, és biztosan nem faggatnám, hogy éppen kit hogyan szedett fel.
2015. jan. 20. 10:02
 17/21 anonim ***** válasza:
32%

Egyszerűen, ha az ember lánya mutatós és szabad, ragadnak rá a pasik, főleg munkahelyen belül. Én aztán nem adtam a jeleket, sőt, mégis csokrokban lógtak rajtam a nős férfiak. Egyszerűen azért, mert szabad préda voltam, plsz egy fokkal mutatósabb talán, mint a többi a nő. Farmer pulcsi/pólóban jártam, magassarkút sosem hordtam, még mielőtt.

Ilyen esetben nehogy már a nő legyen a ri...anc. Lehet, hogy ezt az élményt bajszos asszonkák nem élték át lánykorukban sem, pedig bizony a férfiaknak nem túl sok jel kell, hogy bepróbálkozzana.

2015. jan. 20. 10:04
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

"munkahelyen belül...Én aztán nem adtam a jeleket... mégis csokrokban lógtak rajtam a nős férfiak"

Gondolom, hogy nem az összes kolléganőn "lógnak fürtökben",

csak amelyik egész nap riszál és flörtöl...

2015. jan. 20. 10:15
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

17 nem kellett volna r..ckodni. En is csinos no vagyok, megneznek a pasik de ennyi. Nem adok jeleket, sot. Tudom hogy tetszem, de nem hasznalom ki a helyzetet, egyreszt mert a masik nos, masreszt en is foglalt vagyok es szeretem a parom.

Johet a nullazas:D

2015. jan. 20. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálam is folyton bepróbálkoznak a pasik. Tény, hogy én is adom a jeleket. Pedig megkövezhettek, nem direkt és észre sem veszem. Csak nővérem is mondta, hogy flörtölök a pasijával (aki ráadásul be se jön nekem!!!!!!). Persze ezt se ő se a pasija nem is veszi komolyan, mert ismernek. De aki nem ismer, tényleg sokszor azt hiszi, flörtölök. És komolyan, nem direkt és nem tudom, hogyan csinálom!
2015. jan. 20. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!