En tojas dietan vagzyok de egz kicsit a sajat izlesemre szaptam es bevalt. Egy het alatt sokat fogytam 47 eves vagyok Tornazom is, de kiprobalnam a jogat mivel eleg viszeresek a labaim Arra gondoltam hogy a jogaval is tudnek elerni ererdmenyt?
A jóga egy meglehetősen alap mozgás, 'alapvető' eredményeket el lehet érni vele.
Az nem jó, ha egy hét alatt sokat fogytál, akkor elrontottad a diétádat. A tojás jó táplálék, de sokat kell enni belőle, sok zöldséggel és nem árt a kalóriabevitelt még zsiradékkal turbózni, főleg edzés mellett. 1 hét alatt nem lehet fogyni, csak a szénhidrátszegény táplálkozás kezdetén víz távozik a szervezetből, mondjuk fél kiló valódi fogyással. Fogyást hónapokban számolják igazából :)
Meg évek alatt, az eredmény megtartását is figyelembe véve, a fogyás valójában életmód :)
Mármint nem a fogyás-hízás, hanem az egészséges testsúlyt biztosító étkezési szokások és a fizikai egészséget (vagy részben lelkit is) szolgáló mozgás.
Fél kiló - 1 kiló zsírt lehet leadni.
Brutális túlsúlyból többet, egyébként nem igazán tud 1 kilónál több zsírt felhasználni a szervezetünk 1 hét alatt. Mondjuk ez amolyan átlag, ki tudja, lehet mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!