Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna ha a párod röpke 2 óra alatt elköltene 50. 000ftot?
Párjának 18 ezer, ezt úgy írtad mintha nem te lennél a párja, most akkor hogy is van ez?
A mai világban örülj, hogy csak ennyit költött...
most rád költött a legtöbbet? örülj neki..
amúgy, attól függ, hogy mire költi. mert nem mindegy, mondjuk repülőjegyre, vagy új konyhára, vagy felesleges csecsebecsékre...
Hát ha közös kasszán vagyunk, és nem szólt róla, és amúgy is tudja, hogy nincs kidobni való pénzünk ötezres parfümre, testápolóra, ránctalanítóra, meg a száznyolcvanadik felesleges göncre, akkor haragudnék.
De szerencsére nekem olyan párom van aki nem szórja a pénzt felelőtlenül hülyeségekre.
Én, ha parfümöt veszek, az úgy kezdődik, hogy 29ezer... szóval becsülni kell ezt a hölgyet! :D
31N
Először is csak 32ezerről van szó, mert a maradék 18.000-at te hisztizted ki.
Szerintem csak az zavar,h merészelt az anyjának is venni valamit. Saját magának vett ruhát,enni havi kozmetikumot meg befizetett egy csekket. Ezen nincs mit kiakadni, sajnos ilyen árak vannak manapság.
Ezek között az egyetlen felesleges a 18ezres melegítő fel ennyiért is lehet jó minőségűt venni.
Illetve nem tudom h az arckrémet miért vette az anyjának, de valószínűleg valamilyen alkalomra, mert a fiúk általában nem tudják milyen krém is kéne az anyjuknak, szóval vszeg direkt ezt kérte vmilyen ünnepre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!