Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem érzi jól magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzi jól magát a párom külföldön?

Figyelt kérdés
Kint élünk hollandiába 4 éve van két gyermek egy 1 és 6 éves én dolgozok egész nap reggel 7 től este 5 ig.A párom egyedül van otthon a gyerekekkel de dolgozninem tud mert itt nem lehet csak úgy oviba adni a gyerekeket. Nagyon egyedül érzi magát és honvágy probléma is van de tudja hogy magyarba nem jó.de valamikor azt állitja jobb ott. Itt nincs segitségünk csak mi vagyunk egymásnak.barát feleség anya apa mama egyszemélyben.de nekem meg dolgoznom kell.és még lehetne ragozni. szoval röviden nem tudom mi a megoldás.
2015. jan. 14. 21:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen van a nagy jar is iskolaba de a kicsit meg nem veszik fel 1 eves es 2 eves kortol van ovi. Mert azert annyira nem szivtelen az ember hogy egy pici gyermeket egy idegen orszagba beadja egy olyan hejre ahpl mas a norma es meg nem is ert semmi.a masik meg az hogy nem egesznapos .12 kor mindig eljonnek ebedelmi amuhy csak egesz nap gyumolcsot kapnak.ez nem magyarorszag.szerintem aki ebbe a helyzetbe leadja a gyereket hat az nem is ertem miert szult.a harmadik meg az hogy lett volna minka es nem o ha hulye de az ovi 8 oratol van a melo meg 6 tol na ezt old meg segitseg nelkul. Nem toleraljak ezt egy munkahelyen sem.
2015. jan. 16. 09:48
 22/25 anonim ***** válasza:
72%

nagyon tajekoatlanok vagytok mindketten.

Hollandiaban az anyak 12-14 heti sulesi sabi utan visszamennek dolgozni ez a normalis es a termeszetes.

A bolcsode mar 12 hetes kortol fogadja a babakat szakszeru jol kepzett gondozonok vannak.

Ne mond mar nekem hogy szivtelen az az anya aki nyelvet tanul vagy iskolaba jar es addig a gyereket bolcsodebe adja.Negyet neveltem fel Hollandiaba es nem tartom magam szivtelennek.

De hozzaalas kerdese ugye mert ott

2015. jan. 16. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
62%

...mert otthon ulni sajnalni magat jatszani a jo anyat kozben nezni a magyar tv sokkal egyszerubb es konnyebb.

Ugye nyelvet tanulni iskolaba jarni erofeszitesbe kerul es kemeny munkaba. Otthon onsajnalatba es honvagyba menekulni ingyen van es tetlensegben lehet tenni.

..A nagyobb gyerek

par eu van lehetoseg az iskolaban maradni a deli szunetben foleg ha az anya tanul.

nemakarasnak nyoges es onsajnalat a vege.

Aki szorgalmas igyekvo emeber Hollandiaban sokra viheti es szepen elhet.

A gyerekek pelda utan tanulnak ezt ne feledd

Ha az anya nem beszeli a nyelvet otthon ul a gyerekek ezt latjak es ezt a peldat fogjak kovetni.

Masik milyen ciki ha majd a gyerek fog tolmacsolni kesobb az anyanak aki nem erti az orszag nyelvet.

2015. jan. 16. 10:01
 24/25 anonim ***** válasza:

Meg valami ne nezzd le az anyakat akik ott elnek es szulnek hiszen nem mindenki engedheti meg maganak hogy evekig otthon maradjon es nehogy mar te donsd el egy idegen kulturaban ki erdemes az anyasagra es ki nem!!!

Ettol nagyon merges tudok lenni

Idegen vagy bevandorlo vendegmunkas es itelkezel a befogado orszagod kulturajarol es az anyasagrol.????

2015. jan. 16. 10:04
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
Kivételesen igazat adok 53 százalékosnak. Magyarországon azért nehéz baba mellett dolgozni, mert nincsenek részmunkaidős állások, és nincsenek olyan bölcsik, amik igazán pici gyerekek fogadasara fel lennének készülve. Viszont ilyen szempontból Hollandiarol csak jót hallottam. Azt hallottam, jók a bölcsik, és sok munka és egyéb lehetőség van. Az a baj, ha feleséged ott szenved, itthon még inkább szenvedni fog. Itthon gyerekkel sokkal nehezebb dolgozni, és Magyarország sokkal kevésbé család, nő, és gyerek barát ország. Bár teszem hozzá, a konkrét holland települést, ahol éltek, nem ismerem.
2015. jan. 16. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!