Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzi jól magát a párom külföldön?
"Ezt a "magyarba" szöveget meg sürgősen hanyagold már, Magyarország a neve."
Ez nem így megy. Ez egy (meglehetősen primitív) népréteg szavajárása. Nem tudja elhagyni. Mintha egy jobbikost megkérnél hogy mától ne nákozzon meg suk-süközzön. Nincs ilyen.
Unatkozik, én is unatkoznék egésznap a négy fal között. Keressetek kint élő magyarokat, kössetek barátságokat!
Ha megtehetitek, hívjatok ki egy magyar fiatalt, aki egy kis zsebpénzért segít a gyerekekkel, amíg a feleséged magával foglalkozhat, vagy vállalhat valamilyen részmunkaidős melót.
Én sem élvezném ezt a helyében egyáltalán. Egésznap a kutya sem szól hozzá, csak a gyerekek, nincsenek értelmes felnőtt kapcsolatai, nem jár el sehova... Begolyóznék... Abszolút megértem, hogy honvágya van, hiszen lehet ott anyagilag jobban megvagytok, de EGYEDÜL van állandóan. Miért legyen boldog? Minek örüljön?
Ettől én is megkattannék, nagyon sok anyuka otthon is bezárva érzi magát.
Ha az ovi/bölcsi/bébiszityó - részmunkaidős állás nem járható, akkor keresni kell környékbeli magyar családokat vagy más baba-mama csoportokat. Ha esetleg nem is dolgozik, de két-három órára legalább tudnátok bébiszittert szerezni, vagy más anyukával összeállni és időnként bevállalni egymás gyerekét, akkor jó lenne, ha elmenne vagy táncolni, sportolni, varrni-főzni tanulni, önkénteskedni vagy bármit csinálni, de mozduljon ki a gyerekek mellől és a napi taposómalomból. Tök mindegy, hogy hol mit csinál, gyerekkórházba bábozik vagy zumbaórán rázza a fenekét, de élvezze. Talán ismeretségeket is köthet.
"utolso, én uuuugy cserélnék vele!!! otthon lennék két gyerekkel, álom! visszasirom azokat az idoket...bezzeg most, dolgozhatok reggel 8tol este 6 ig, hazaérve meg osszeesni van erom, de ugye fozni, mosni, takaritani kell... "
Hát igen, csak nem mindenkinek erre van igénye, főleg ha a párja egy független nő volt azelőtt, aki dolgozott, stb. Ennek ellenére szerintem a gyereknevelés szerintem nehezebb mint a meló, én látom, hogy a feleségem mit csinál :)
Kifogasok sorozata
Hollandiaban sok magyar van van magyar ovi bolcsi club tempel om nyelviskola stb
Bolcsi 12 hetes kortol van az allam tamogatja ha az szulok nem tul gazdagok
Iskola egesznapos nyugodtan jarhat nyelvsuliba is
Siman nem tetszik neki az elet tot a tobbi mese....
10 Eve elunk hollandiaban
Ő, kérdező, Hollandiában a 6 hetes szülpési szabi után rszmunkaidőben mennek vissza dolgozni.
Amúgy cserélj vele mondjuk fél évre, hát nem csoda, hogy kivan. Egsza nap csak a gyerek problpémáit hallgatni, őt kiszolgálni - mindezt évekig.
Neki is lenne igénye társaságra, de ott kinn nem kaphatja meg.
Bár ő is hlye, én az első gyerekem 1,5-2 éves korában elmentem volna dolgozni. Annyi idő alatt a nyelvet is meg lehet tanulni.
szerintem itt csak az asszony hulye.. a kisfiam 8 honapos, munkaugyon keresztuk most csináltam meg egy nyelvtanfolyamot (kulfoldiek integrálása), kér kérelmet nyujtottam be és a 8 honaposom bolcsiben van, én meg suliban. ráadásul 2 honap gyakorlatra is bejutottam 2 céghez, igy már -valami- lesz is az onéletrajzomban és már most megkérdezték, hogy a gyakorlat leteltével visszamennék e hozzájuk dolgozni.
nem siránkozni kell, meg jajj honvágy és a szaros pelenka, hanem feltalálni magát, megtalálni a lehetoségeket. nem Szibériaban éltek, hogy ne lenne ember korulotettek, már ahol lakunk, itt a szomszédok felajánlották, h vigyáznak a babára néha, segitenek gyakorolni a nyelvet...
szoval nem beszarni kell, csak lépni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!