Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzi jól magát a párom külföldön?
Azért, mert kiköltöztél még nem kellene elfelejteni magyarul írni...
Unja magát. Ha lenne elfoglaltsága, akkor talán változna a dolog.
Barátnőd keressen egy 4 órás munkát amikor a kicsi 2 éves lesz. Fizettek belőle bébiszittert. A nagy meg más iskolás, nem?
Esetleg kereshetne a kicsi mellé egy másik gyereket, akire pénzért vigyáz napközben és akkor a plusz befolyó jövedelem miatt te dolgozhatsz kevesebbet, több időd lesz velük lenni.
Mindenhol van bolcsode es ovoda, tehat a te kornyezetedben is ezt kell megtalalnod, mivel mar egyeves kortol fogadjak a gyerekedet. A parodnak is munkat kell vallalni, aztan a gyerekeket kozossegbe kell beiratni, ami ugyan nem lesz ingyenes, de vannak elfogadhato arak is.
Azt kell elfogadnotok, hogy csak magatokra szamithattok, de talan tobb honfitarsatok, illetve kovetseg is talalhato ott, talan onnan kellene hasznos tanacsot kerni!
utolso, én uuuugy cserélnék vele!!! otthon lennék két gyerekkel, álom! visszasirom azokat az idoket...bezzeg most, dolgozhatok reggel 8tol este 6 ig, hazaérve meg osszeesni van erom, de ugye fozni, mosni, takaritani kell...
én egyedul koltoztem kulfoldre, végul itt találtam meg a társam, nekunk sincs itt senki, semmi, nem vagyok egy nagyon barákozos tipus, de tényleg visszasirom azt, mikor még itthon -hesszeltem- a két gyerekkel..
Pedig nem hiszem, hogy Hollandiában rosszabb lenne, mint itthon. Találna ismerõsöket biztosan,ha nagyon akarná.
A nagyi nem tud menni egy kicsit hozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!